party in Barcelona

God søndag folkens :-) Her er bildene fra i går kveld. Vi hadde faktisk en litt komisk start på byturen vår. Vi satt fast i heisen i litt over 20 minutter. Ble en liten klam affære, men vi overlevde. Var sykt redd for at vi skulle sitte der i noen timer. Klokken var jo 2 på natten. Men heldigvis sendte de en tekniker ganske fort. Så da måtte vi hoppe ut mellom etasjer når han kom. Litt skummelt :-O Har dere sett skrekkfilmer der folk sitter fast? Æhh! Ikke noe for meg, haha :-)

Men når vi kom oss ut så koste vi oss skikkelig. Vi tok taxi bort til utestedene og der valgte vi å gå til en liten lounge. Det tilhørte et diskotek men vi satt ute slik at vi kunne snakke litt. Vi hadde også planlagt Shisha, eller vannpipe - så det bestilte vi også! Eple og cherry, sykt godt :-) Har ikke røyk det siden Dubai for nesten 2 år siden!

Det er sykt mange utesteder med leiligheten til jentene og de aller største diskotekene ligger rett ved. Men de har også en slags underground-passasje med mange forskjellige diskoteker som er litt mindre og i en litt annen prisklasse rett ved siden av, og der gikk vi for de hadde sofagrupper der du kunne sitte ute uten den høye musikken. Var akkurat som å være i Midtøsten. Haha. Var vannpiper overalt og kun arabiske navn og musikk på alle utestedene. Det så litt shabby ut i forhold til de andre utestedene, men det er ikke samme alkoholinntaket som på de store diskotekene. De fleste er jo der for å røyke vannpipe. Så jeg anbefaler å gå der, men gjerne når man er en liten gjeng :-)
Vi var kun jentene som gikk ut. Jeg, Caroline, Mariela (lillesøsteren min) og Benedicte som er hennes venninne. Jeg og Caroline stakk hjem litt tidlig for vi orket ikke det nattklubb-greiene. Det er så slitsomt synes jeg og ikke har jeg fot til å stå og hoppe heller, haha :-) Men vi koste oss veldig i lounge-området helt til vi gikk hjemover. De andre kom hjem sånn halv ni om morgenen!!! :-O Hadde aldri skjedd her for jeg blir så trøtt! Er kanskje en grunn til at lillesøsteren min har begynt å kalle meg for gamla. Haha!
Nå har vi akkurat kommet hjem og jeg skal gjøre klart de klærne jeg har kjøpt siden jeg kom ned til Spania slik at jeg kan ta bilder av de i morgen. Har så lyst til å vise dere :-) Jeg må også redigere bilder jeg tok i dag!

Kos dere videre i kveld og natta når den kommer <3

__________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
Så fine bilder. Ser hyggelig ut.
martaalise
martaalise,
Takk Jeanette <3 Vi har det veldig kjekt! <3 klem til de
nouw.com/martaalise