PAKKELISTE TIL NORSK FERIE

Alle som kjenner meg vet at jeg er en mester til å pakke. Ikke at jeg er så strukturert og husker alt jeg burde ha med, men jeg tar ALLTID med meg for mye. Så jeg er rett og slett en mester i å ta med meg alt jeg eier, selv på en weekendtur. Også er jeg glad i å shoppe også, så jeg får alltid problemer når jeg skal hjem, haha. Men med tiden har jeg lært meg å skrive lister og kutte litt ned på enkelte ting som er unødvendig. Det er jo veldig sjeldent man får brukt ALT man tar med seg. Så her er min liste for innlandsferie:

TRENING OG TUR

Norsk ferie betyr mange turer i enten fjell, villmark eller skog og da er det viktig å ha klær til alle type vær og temperatur.

1. shorts og tskjorte for varme dager

2. treningsbukser&tights + gensere for kalde dager

3. treningsjakke + vindjakke til regnfylte dager

4. joggesko + sokker

FRITID OG FEST

Det er flest dager og tid hvor man bruker fritidsklær og da tar jeg alltid med meg litt kjoler, noen bukser & topper. Disse passer godt både på shopping, i parken eller på grillfest. Min faste regel er å ha med meg ett antrekk for halvparten av dagene jeg skal være der. Noen dager kan jeg ende med å gå med det samme to dager og jeg gjør plass for å kjøpe noe nytt om anledningen skulle by seg.

Sko, vesker og yttertøy

Det lureste tipset mitt er å ta med sko, vesker og jakker som passer sammen og som kan kombineres på tvers.

1. en litt tjukk jakke til sene kvelder

2. to tynne jakker til stranden, shopping

3. ett par sko til fritidsaktiviteter

4. ett par sandaler til varme sommerdager på stranden

5. en stor veske til lengre turer

6. en liten veske til fest.

KOSETØY

Uansett hvor jeg er, så elsker jeg å ta på meg koseklær når kvelden kommer. Jeg sørger alltid for å ta med meg kosesokker (disse går jeg med året rundt), to joggebukser og deilige gensere + tskjorter.

TOALETTSAKER

Her bommer jeg aldri, og om jeg gjør det, er jo ikke det verdens undergang siden de selger det meste i vanlige matbutikker. Her har jeg med meg:

1. Sminke

2. Såpe, shampo og balsam

3. Børste, parfyme

4. Utstyr til å ordne negler og tåfiser

5. Håndkle, ett til stranden og ett til dusjen

Kort oppsummert

- Treningsklær + sko

- Fritidsklær til alle typer aktiviteter

- Klær til festligheter

- Forskjellige typer sko, vesker og tilbehør

- Koseklær

- Toalettsaker

ANDRE TIPS

- IKKE TA MED FOR MYE. Beregn litt shopping

- Pakk lette klær og sko slik at det ikke blir for tungt

- Brett alt fint slik at det tar så liten plass som mulig

- Husk ladere, kamera og mobil

- Ikke glem penger og nøkler!

- Ta med vanish om du ikke har tilgang på klesvask. Den tar vekk flekker på noen timer.

Angående reise, nå er vi endelig på vei til Bergen! Her skal vi være i en uke og jeg gleder meg sånn til å se lillesøsteren min, Melisa, feire bursdagen min og bare være hjemme hos mamma! Vi har akkurat startet så vi har ca 8 timer igjen.. Følg gjerne reisen vår på snapchat: martalise 👻

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Bruker også slike sokker året rundt, det er jo bare et must til koseklærne på kvelden 😊
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
Lea
,
Hei Marta! Jeg har et spørsmål til deg som jeg gjerne vil ha svar på om du kan ta deg tid til det 😃 du som er så reflektert, og samfunnsengasjert, og sånn jeg ser det en utrolig fin dame. Du kjøper som du selv har sagt de fleste klærne dine på H&M, så da er mitt spørsmål til deg, har du sett sweatshop? Og hvis du ikke har, så har du kanskje uansett fått med deg hva dette programmet handler om? Hva er din mening rundt dette temaet? Det ligger ingenting negativt bak spørsmålet, jeg er bare veldig nysgjerrig på om en så godhjertet person som deg til tider kan få dårlig samvittighet for hvor du handler, pg om dette i det hele tatt er et tema som berører deg? Klem
Kine
,
Elsker slike innlegg. Mer av dem 😄
martaalise
martaalise,
Takk <3 det kommer 😃
nouw.com/martaalise
Helene
,
Håper dere hadde en din biltur igår!😊 Prøver også. Organisere når jeg pakker og sånn men jeg tar ALLTID med meg for mye tøy og ting, det slår aldri feil. Er så redd for å tenkte at "årh den skulle jeg hatt nå" kos dere masse i Bergen❤️
martaalise
martaalise,
jaaa vet :-O VERSTE følelsen!
nouw.com/martaalise
Karen
,
Gode tips!!!
martaalise
martaalise,