Pakkefest og snikksnakk

Hei alle! Så gøy at så mange likte Tindepsyko-innlegget mitt. Det er rart jeg ikke har postet det før og kunne egentlig skrevet en hel bok om den personen - for han hadde 10 personligheter og stelte i stand så mange scener, haha :-) Her er det forresten fullt pakkefest. Vi har pakket ned hele kjøkkenet, badet og stuen. Tror Audun har tatt 10 turer frem og tilbake til foreldrene sine (hvor vi lagrer alt) og jeg har pakket ned 100 esker. Det er helt sykt hvor lite som får plass i en banankasse. I går sa Audun "ja med alt vi har igjen trenger vi bare 6-7 kasser", haha, jeg ler meg ihjel. Bare kjøkkenet var 16 esker. Heldigvis har vi ikke store og mange møbler, men det betyr jo også at det blir litt mye innkjøp fremover. Viktigste er vel madrass, sofa, spisebord og TV. Gleder meg til å ta turen innom Ikea når vi får leilighet.

Angående leilighet så står vi helt stille. Vi har lagt inn ett bud men har ikke fått noe svar enda. Jeg håper ikke flere kommer på banen for leiligheten er rett med budsjettet vårt. Og den er såå perfekt! Den ligger i byen, er stor og helt ny. Eneste den mangler er parkeringsplass men det håper jeg løser seg med en leieavtale.

Her er alle kjøleskapmagnetene vi har spart på siden vi ble sammen. Kypros var vår første tur sammen i fjor sommer og etter det har vi vært i Spania, Tjekkia, Danmark, Italia, Estland, Sicilia, Egypt, Dubai, Ungarn, Argentina. Eneste vi mangler i samlingen vår er magnet fra København og der har vi vært 3 ganger sammen men glemt det hver eneeeeste gang. Sykt irriterende.

Dette blir vår siste helg i denne leiligheten og jeg blir litt lei meg av å tenke på det. Denne leiligheten er jo ikke vår men det føles som det. Det er jo den første leiligheten vi har hatt sammen siden vi ble sammen. I min leilighet i Oslo bodde vi jo bare i 2 mnd før vi flyttet hit. Men jeg er glad vi kommer oss vekk fra "landet". Det er litt kjipt å være avhengig av bil for å komme seg der det skjer. Men nå må jeg pakke videre. I kveld skal jeg legge ut et gjesteinnlegg fra en jente som jeg har blitt kjempe god venn med over internett faktisk. Hun fant meg gjennom innlegg "Kjæresten min skal i fengsel". Hun har allerede kjæresten sin i fengsel og har veldig interessant historie. Håper dere stikker innom igjen ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer