PÅ TORSDAG KOMMER VI PÅ TV

GOOOOOD MORNING! Hvordan går det med alle? Synes det alltid er eg som får det spørsmålet og alt er bare "meg, meg, meg, meg". Innbilsk? Ehh. Nei. Det bare er blitt sånn. Men jeg synes det er så kjekt når dere kommenterer og forteller om dere selv! Det er så koselig å høre fra dere både her, på mail og snap/facebook. Det er virkelig rart å blogge for 8000 forskjellige ansikter og liv hver dag uten å vite hvem som egentlig er bak. Er det en gammel lærer? Naboen til mamma? En venninne jeg ikke har snakket med på 15 år? Ja, det er virkelig rart å dele livet sitt uten å kjenne til alle som sitter på andre siden å leser. Jeg tenker aldri at 8000 er 8000 forskjellige liv og pcer uti der. Jeg tenker bare at lesertallet er et tall, og det er enten høyt eller lav. Men det er sykt når jeg tenker meg om og innser at det er så mange som bryr seg, vil høre hvordan det går med oss og liker det vi skaper her inne. Vårt lille univers. Kunne nesten endret navnet til ett eller annet som fikk Audun inn i URL-en også ;-)

Men! Over til det jeg egentlig skulle fortelle dere om! Dere som er innpå her hver dag vet at vi skal på TV på torsdag og jeg er så redd for at noen skal gå glipp av det, så jeg sier det igjen! Vi kommer på TV på Kanal FEM 21.30. Det er dokusåpe Insider FEM som har vært hver torsdag. Den kan minne litt om den Insider dere kjenner til som Audun var med i, men denne er rettet litt mer mot kvinner og er litt mildere versjon - vil jeg si ;-) Håper dere vil se! Det blir virkelig rart å se seg selv. Vet dere, mye av det som ble spilt inn er ooooold news! Det er sånn 2 år gammelt, men dere som leser bloggen vil skjønne det. Men det blir rart å se seg selv også høre ting man har sagt for en så god stund siden. Kanskje ting hadde blitt sagt litt annerledes nå siden jeg virkelig har fått smake på hvor slemme noen mennesker kan være, men det er meg i den episoden og jeg kan ikke si at jeg blir fremstilt feil - for det blir jeg ikke. Jeg er den samme jenta, og jeg håper at de som kjenner meg utenfor bloggen også føler at jeg er meg i episoden. Også har vi Audun da, han spiller jo også en stor og viktig rolle i episoden. Han er bare morsom og søt og jeg er så stolt av å kalle han kjæresten min. Han sier aldri noe dumt, bare morsomme ting :-)

Tenkte dere skulle få finne ut av dette selv men dette klippet her er bra bortsett fra at jeg glemte at jeg hadde tatt vekk alle neglene unntatt noen få. Jeg var så nedfor at jeg rev de av meg, men ble avbrutt til å ta alle.

Men ja, jeg grugleder meg skikkelig til torsdag og jeg håper dere vil få et enda bedre innblikk i hvordan vi har hatt det den siste tiden!

HUSK: 2130 PÅ TORSDAG! DEL GJERNE VIDERE PÅ FACEBOOK!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

4angelcaos
4angelcaos,
Har Audun vært med i insider på max? I såfall hvilken sesong?😊
nouw.com/4angelcaos
martaalise
martaalise,
Han var med i fjor på denne tiden 👍🏼
nouw.com/martaalise
4angelcaos
4angelcaos,
Sitter å ser på det nå, så jeg har litt bakgrunn før neste episode på torsdag 😊
nouw.com/4angelcaos
karolinesmadal
karolinesmadal,
Spennende 😃 21:30 på torsdag er notert!
nouw.com/karolinesmadal
layers
layers,
Så gøy 😊
nouw.com/layers
martaalise
martaalise,
Hjerterud
,
Da er tv'en innstilt på torsdag ll 21 30 PÅ kanal5 😊
martaalise
martaalise,
Anne-B.
,
Er det på FEM det går på torsdag kl.21.30?
martaalise
martaalise,
Turid
,
Gleder meg til å se dere på FEM torsdag. 😊
martaalise
martaalise,
så kjekt at du vil se <3 😃
nouw.com/martaalise
Arendal
,
Weeeee. Så spennende!!!
martaalise
martaalise,
Veronica Cathrin
,
Gleder meg til og se, tatt på opptak så jeg ikke skal gå glipp av det 😃
martaalise
martaalise,
:D haha så kult <3 dette ble eg glad av å høre <3
nouw.com/martaalise
Silje Haugset
,
Hei!!! Skal sitte klistret! Sagt ifra til alle jeg kjenner at de må se på dere oxo <3
martaalise
martaalise,
:D æhhh!! Så gøy!!!!!!!!! <3
nouw.com/martaalise
Lisa
,
Når går det i reprise? 😄