new lashes @glamourlashesnorge

Reklame

Hei dere :-) Nå har jeg akkurat bakt ostehorn og gjort lekser med onkelbarna til Audun. 10 poeng til meg! Haha. I dag har jeg også rukket å pakke om bagasjen min. Hadde en del ting som må oppi der før jeg drar i morgen tidlig.

I går tok jeg vipper og negler. Vippene gjorde jeg hos Glamour Lashes Norge som ligger midt i Oslo sentrum. Rett der jeg studerte faktisk. Øvre slottsgate 6! Jeg kom frem i går tidlig og var ferdig etter under 2 timer. Har hatt en pause på ett år, så det er skikkelig uvant å plutselig ha fått bambiøyner igjen. Synes det ble så fint!

Som dere ser på første bilde, så har jeg et helt annet uttrykk uten vipper. Man får et mye mer dramatisk uttrykk med litt dådyrblikk :-) Dessuten blir det så deilig å gå uten sminke i Mexico. Jeg slipper å stresse med mascara og andre ting i varmen. Jeg skal prøve å gå minst mulig med sminke når jeg er der. Huden trenger et pust!

before and after

bestill time her:

facebook her

instagram: glamour_lashes_norge

hjemmesiden her

______________________________________________________________________________

Nå skal jeg svare litt på mail og lage litt blogginnlegg til i morgen slik at jeg slipper å stresse med det! Jeg skal være i reise i 21 timer - fjoo! Det blir tøft!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

anneliaaland
anneliaaland,
De ble så fine 😃
nouw.com/anneliaaland