Overraskelsefest for min nye kjæreste

I går hadde vi enda en overraskelsfeiring. Holdt på å skrive det i forrige innlegg, men så kom jeg på at bursdagsbarnet ikke visste noe.. Ikke det at han er verdens mest ivrige bloggleser, men man vet jo aldri :-) Haha! Ole, kjæresten til lillesøsteren min Mariela fylte 23 år og det ble feiret hjemme hos mamma og de sammen med foreldrene hans og meg og Audun. Utrolig koselig og det var ekstra kjekt å overraske han. Nå har vi hatt to overraskelsfester på bare noen dager. Én forrige lørdag og én i går!

Det ble laget lasagne og en utrolig god kake! Tror jeg har spist 5-6 stykker i dag og i går... Vi fikk også godteri..! På en tirsdag! Wææh!

OLE 23 ÅR

I fjor køddet jeg på instagram også la jeg ut et bilde av meg og Ole hvor jeg skrev at jeg hadde fått ny kjæreste. 😂 Noen var sykt positiv og skrev "så koselig", "fin kjærste" osv, mens noen sendte meg nesten hat-meldinger! HAHA! Så engasjert.. Men nei, Ole er Mariela sin kjæreste og jeg holder selvfølgelig på Audun ;-)
Av oss fikk Ole en deilig og stor høst/vinter genser i mørk blått + noen sokker med pommefritt, pølser og dotter på (de var sykt morsomme! Skulle tatt bilder av de :-) + at han fikk litt godteri!
Nå skal jeg endelig svare på kommentarer og lage innlegg til senere. Dere har savnet jevnlige oppdateringer og det skal dere få tilbake! :-)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Monika
,
:D
martaalise
martaalise,
helene
,
Så utrolig gøy!! ingenting er som en fest på en tirsdag haha 😊 ser ut til at det ble vellykket! Kaka og maten så utrolig god ut <3
martaalise
martaalise,