Over fjellet

Vi var litt uheldig med turen i går. Vi kjørte fra Bergen til Arendal over Haukeli og akkurat når vi kom frem til fergekaien var fergen dratt. En time til neste.. Typisk ikke sant?Men til gjengjeld fikk vi se ELG! Herregud det var stort! Det er noe jeg har ønsket å se helt siden jeg kan huske.. Jeg fikk tårer i øynene med en gang jeg la merke til elgen på min side av bilen og fikk Audun til å snu med en gang! Den var ikke så stor men den stod å kikka på oss hele tiden. Ikke redd i det hele tatt. Åh, tenk at jeg fikk oppleve det!

Kjekke sjåføren min! Audun kjørte hele veien i går, som vanlig. Han er så flink. Vi hadde krasjet om jeg hadde kjørt.. Mobilen min er forresten ødelagt, så nå skal vi ut å kjøpe ny. Den var jo knust men nå vil den ikke lade i det hele tatt. Sykt irriterendes. Audun hadde litt saiko tics i går og ble ganske vill når vi kjørte over fjellet med sååå mye snø. Det var en litt spesiell følelse å se snø i juni! Men vi stoppet og Audun hev seg over snøen, NAKEN. Det er så synd at jeg ikke hadde mobil og kamera var ladet ut. (Typisk dette også) Men jeg fikk tatt film med hans mobil. Kanskje jeg kan vise dere på snap når jeg får ny mobil...

Ellers var det en herlig tur, vi var hjemme litt sent i går. Men det var veldig deilig. Ekstra deilig var det at vi hadde skiftet på sengen, vasket huset og ryddet ordentlig før vi dro. Til og med kjøleskapet er vasket, haha :-) Husmorspoeng! Nå har vi bare en jævla stor vask med klær igjen fra turen. Men dagen blir nok ikke brukt på det. Vi skal ut i solen og kose oss, det er sommer her og jeg sitter i bikini og blogger. Så deilig :-) Men FØRST: mobil! Har dere noen anbefalinger? Jeg er egentlig vant med iphone men er åpen for andre også.

Forresten: Dere har etterspurt videoblogg + spørsmålsrunde. Jeg tar samme i en og lager en videoblogg med Audun. Men da må jeg ha spørsmål. De eneste jeg har fått er egentlig på snap, men hadde vært fint å ha de ett sted. Så, er det noe dere lurer på så spør i vei så lager vi senere.

Ha en fin dag så lenge!

Marta Alise

Liker

Kommentarer