outfits of spring & summer

God kveld dere! Jeg tenkte egentlig å blogge litt om dagen min i dag, men tok ikke særlig bilder. Skal skjerpe meg! Skal gjøre masse gøy i morgen, så da skal jeg ta frem kamera litt mer :-) Hvordan har dere det?

I dette innlegget har jeg samlet alle antrekkene jeg liker best, som jeg har hatt de siste månedene. Jeg ble litt lei meg når jeg tok frem bildene, for det er Audun som har tatt de fleste.. Og jeg savner sånn den tiden vi går ut, jeg har pyntet meg og han knipser. Vi kunne fort bli irritert på hverandre, men for det meste gikk det fint og det var gøy. Han var så ivrig og hadde så lyst til å hjelpe meg. "Skal jeg ta bilder av deg?", "kom, nå går vi ut! Ta på deg noen fine klær!" - haha, han er så søt!

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Denne buksen synes jeg er så stilig! Men den bruker jeg absolutt ikke nå i sommer. Alt for sort! Men til høsten blir den knallkul! Jeg gleder meg til å ta den frem igjen. Fikk bare brukt den 1-2 ganger før jeg satt den på "høst-hylla"...

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Disse bildene er jeg så glad i pga det gule bak! Det er så fargerikt og stilig! Dessuten har jeg på meg klær jeg elsker å gå i, både fordi de er fine men også fordi de er behagelige!

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Denne jakken er råkul! Har ikke brukt den mye, men jeg skal ta den med til Spania og lufte den! Så utrolig stilig og annerledes fra alle andre jakker! Digger fargen! Den er så meg!

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Jeg elsker disse kjolene her. Har de i 3 forskjellige farger. Blå, gule med blomster og helt hvit enkel. De tar jeg alltid på meg når jeg ikke vet hva jeg skal gå med i sommer!

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Denne buksen kjøpte mamma til meg i New York i mai.. Dessverre! Har fått så mange spørsmål om den! Den er råkul og perfekt nå om sommeren. Passer til både hverdag og fest! Så glad jeg kjøpte den!

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Dette bilde er fra bursdagen min 17 juni. Jeg hadde på meg knalloransje topp med sort skjørt som jeg kjøpte i Spania. Både negler på hender og tær var knalloransje <3 Min yndlingsfarge om sommeren!

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Antrekk HER.

Alle antrekk finner dere under bilde og der ligger også detaljer om hvor ting er kjøpt!

Hvilket outfit likte du best? :-) Nå skal jeg rydde litt også gå å legge meg! Gleder meg faktisk. Tidlig opp på trening i morgen også ut å sole meg med en venninne! Må huske å smøre meg i morgen, ble litt brent i dag! Fikk også bada! Jeg er tøff altså. De andre var ikke så tøffe ;-) Haha!

________________________________________________________

legg meg gjerne til på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Johannahoffsten
Johannahoffsten,
Line
,
Hei! Er inne på bloggen din for første gang etter å ha lest artikkelen i KK. Har ikke noe spesielt å si om den, annet enn at du virker som et fantastisk menneske. Beundrer deg for å være så åpen som du er, og at du er et menneske som ser forbi fortid, rykter osv... Kunne sikkert skrevet mye om akkurat det, men det var ikke derfor jeg bestemte meg for å legge igjen en kommentar.
Jeg leste blogginnlegget til kjæresten din. Måten han beskrev deg på i første avsnitt... Jeg leste det før jeg gikk inn for å se hvordan du ser ut.. Og jeg var bare NØDT til å fortelle deg hvor fantastisk og ubeskrivelig VAKKER du er! Det finnes mange pene jenter der ute, men det var noe med deg som fikk meg til å smile hver gang du smiler på et bilde!
Krysser alt jeg har for at alt ordner seg for deg og din kjære.
Med vennlig hilsen meg 😊
martaalise
martaalise,
Hei Line og tusen takk for den nydelige kommentaren din! Jeg ble så glad og har sikkert lest den 10 ganger nå, haha 😊 Så mange fine ord <3 må nesten lagres, printes ut og henges opp på veggen <3 takk for at du tok deg tid, både til å lese og til å kommentere <3
nouw.com/martaalise
Line
,
Hei igjen 😊
Måtte klikke meg inn på bloggen på nytt for å se om du hadde hatt tid til å se kommentaren min!
Så koselig å se hvor glad du ble 😃 Jeg følger ganske mange blogger (føler meg noen ganger 12 år som lever litt gjennom andres liv, men er altså 26 år og har et veldig fint liv selv:D) og har aldri lagt igjen en kommentar tidligere. Men det var bare noe som fortalte meg at du virker som en jente som oppriktig fortjener å høre at du er vakker og jeg hadde en følelse om at det kom til å gjøre deg glad! Så godt å se magefølelsen var riktig 😃
Håper du har en fin sommer, herlige du <3