outfits of 2016

En storm er på vei hit til Sørlandet og jeg kjenner den allerede! Jeg blir redd, for er det noe jeg hater, så er det uvær som det ikke er kontroll på! Og alle de lydene gjør meg ekstra redd.. Men men, jeg overlever nok! Internettet har vært utrolig dårlig her i dag, av og på, av og på! Er egentlig super motivert til å blogge masse i dag men da må pcen samarbeide! Jeg har mange innlegg som skal ut nemlig, woho!

I 2016 hadde jeg omtrent like mange, om ikke flere - outfits! Altså; dagens antrekk-shoot! Audun stiller alltid opp og selv om det ikke er like god stemning mellom oss alltid så knipser han i vei! Jeg kan ikke si at jeg er verdens mest tålmodige, så når jeg ikke får det akkurat slik jeg har tenkt - så blir jeg irritabel! Skjerpings for 2017! Her er outfitsene fra januar-desember 2016!

vinter og vår

sommer

høst

vinter

Flesteparten av outfitsene er tatt i Arendal, men noen er også tatt på ferie i Spania og hjemme i Bergen :-) Jeg gleder meg til enda flere outfitsshoots i 2017! Jeg må bare lære meg det stativet snart... Hehe..

___________________________________________________________________________________

outfits fra 2015 kan du se HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

M
,
Du er veldig vakker!
martaalise
martaalise,
helene
,
Utrolig fine antrekk, du kler virkelig alt <3
martaalise
martaalise,
åhh du er nå skjønn <3
nouw.com/martaalise