Our valentine's day!

På lørdag fikk jeg et veldig fint valentinskort fra Audun om at jeg måtte være klar til klokken 11 neste dag. Jeg fikk ett par hint. Blant annet at det tok to timer å kjøre, jeg måtte ha med ett fint antrekk og ett koseantrekk. På snapchat fikk jeg over 20 alternativer fra dere av hva det kunne være, blant annet telttur og Farris Bad, men kun en av dere sa Kragerø... Jeg våknet søndagen, pakket sakene mine også dro vi mot Oslo. Tenkte aldri at vi skulle på Kragerø Resort, selv om det stemte med hintene jeg hadde fått! Det var utrolig koselig når vi kom frem! Perfekt sted å velge på en slik dag som dette.

Audun hadde pakket med seg badedrakten min så jeg ikke skulle gjette at vi skulle på spa. Når vi kom frem dit så var det bare å hive tingene våre på rommet også gikk vi ned på spa-anlegget deres. Det er ikke noe spesielt stort, men likevel tilbragte vi 5 timer der.. Haha :-) Audun hadde også bestilt en hel time til fot-terapi. Vi fikk maske, massasje og skrubb. Sykt deilig!

På kvelden gikk vi ned i baren og der satt vi å drakk ett par øl før det var middag. Vi hadde bare spist frokost frem til da, så vi ble godt brisen veldig fort. Satt å lo av alt vi sa :-P Men det var greit, for vi var faktisk de eneste der. Det er lavsesong så jeg følte vi hadde hele hotellet for oss selv.

40 dager siden sist!

Vi fikk valentins-tre-retters-middag som bestod av pasta med scampi, risotto og en sjokoladekake. Skal ikke skryte så alt for mye av maten men vi koste oss veldig.

Etter middag gikk vi opp for å åpne gave og sprette champagnen. Vi var begge to utslitt, (selv om vi hadde slappet av på spa i hele dag), så vi sovnet før tolv, men jeg fikk et utrolig fint kort, Adele-CD, roser, sjokolade, blader og mange deilige susser! Audun er virkelig best!

Jeg blir så utrolig rørt og forelsket av å tenke på at han har ordnet og arrangert dette i hemmelighet kun for å glede meg ♥

Selv om vi sjekket ut i dag tidlig fikk vi være på spaet deres så lenge vi ville! Så vi gikk rett fra frokosten og inn til boblebadet. Super deilig!

Nå skal vi handle også skal jeg lage middag til oss. Veldig deilig å komme hjem på en mandag når alt er åpent. Kjøleskapet vårt trenger virkelig en oppgradering.. Vi har en ost, en sennep og et par gulrøtter. Haha. Håper dere hadde en kjempe fin valentins og morsdag i går! Og tusen takk for alle gratulasjonene jeg fikk til bloggen min :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

martaalise
martaalise,
:D Det var det!
nouw.com/martaalise