our valentine

Dagen i går startet tidlig på sofaen. Jeg stod opp, tok med meg pcen inn på stuen og lå der og koste meg mens Audun var på butikken. Når han kom hjem stelte han litt på kjøkkenet før jeg fikk servert nydelige pannekaker, jordbær, nutella og et magasin! Så snill og søt! Han vet å stelle i stand for meg. De pannekakene var så gode! Skal spørre han om oppskrift slik at jeg kan legge ut her en gang. De var dobbelt så god som de jeg pleier å lage og med nutella så blir det en skikkelig bursdagsfest i munnen min, haha :-)

Happy Valentine 

Etter noen gode pannekaker, stelte vi oss og knøt på oss skoene! Vi gikk ned på posten for å poste noen klær også gikk vi en lang tur. Vi tok masse fine bilder, for, hvordan kan man ikke det, med dette fine været? Arendal er nydelig når det er blå himmel og alt er dekket med snø. Men ja, det er iskaldt her!
Søte valentinsdaten min <3
Jeg gikk selvfølgelig i rodt i går! Min fine M-genser som jeg kjøpte for maaaange år siden. Har aldri gått med den før, hadde helt glemt den før jeg fant den forrige uke når jeg sorterte klær jeg skulle selge videre. Sykt deilig og kjempefin! Blitt så glad i deg.
Etter en lang tur dro vi hjem for å dusje og slappe litt av. Vi hadde veldig lyst til å se Vaiana på kino men den gikk kjempe tidlig, så vi kastet oss rundt på slutten og rakk den akkurat! Den var skikkelig søt den filmen! Anbefales, selv om vi begge ble enige om at den ble litt lang dratt ut, men hei! Det er jo en barnefilm ;-)
Etter to timer på kino dro vi videre. Vi spilte en runde billiard rett med kinoen før vi gikk på restaurant å spiste litt indisk. Ikke noe å anbefale videre men vi koste oss med hverandre :-)
Vi filmet hele valentinsdagen vår og den skal jeg selvfølgelig dele med dere. Men kun om den blir bra! Jeg gidder ikke å legge ut bare for å legge ut.. Hadde dere en fin kveld i går? Fortell meg gjerne hva dere gjorde i går... :-)

____________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Marie
,
For en fin valentine dere hadde 😊 Kunne ønske min var like fin.. Her brukte jeg dagen på og gråte. Kjæresten har dratt inn i fengsel i dag, og blir borte i 30 dager. Vet det ikke er lenge, i forhold til det du og Audun må takle. Men det som er vondt er at jeg er høygravid, livredd det skal skje noe mens han er borte. I tilegg er det han som hjelper meg med alt her hjemme nå som kroppen er vond og tung.. ikke nok med det har jeg kun 1 venninne.. så blir en ensom og trist periode fremover.. 😟
martaalise
martaalise,
Hei Marie og beklager sent svar på kommentaren din. Det har gått litt i ett her. Så utrolig kjipt å lese om valentinsdagen din 😟 føler så med deg!! Nå har det alt gått en uke! Så du får telle ned dagene og glede deg til han kommer hjem <3 Masse lykke til med baby <3 😃 livet ser nok litt annerledes ut når soning er ferdig og baby har kommet <3
nouw.com/martaalise