Our livingroom

God lørdag!! I dag skal jeg endelig vise dere leilighetens koseligste rom, nemlig stuen. Det er her vi tilbringer mest tid og koser oss med serier, mat eller spill.

Jeg elsker stuen vår! Men den er ikke helt ferdig.. Vi mangler noe på veggen der. Audun vil ha ett speil, men jeg vil ha noe annet. Vi blir ikke helt enig.

Vi mangler også noe i den kroken med vinduet men jeg vet ikke helt hva. Jeg har en kul stol i boden i Oslo jeg kanskje kan hente å sette der. Noen forslag?

Sofabordet vårt er utrolig stilig og ikke noe typisk jeg hadde kjøpt. Men passet veldig godt inn her synes jeg! Også elsker jeg pynten :-O Jeg drev jo å sprayet en ekte ananas i gull i høst, og folk trodde den var ekte. Haha. Men jeg måtte jo kaste den etterhvert og det ble litt dyrt og tidkrevende i lengden. Så nå har jeg en falsk ananas i gull :-)

Stigen er kjøpt på salg og pyntet med lys og spanske ukeblader.

Gleder meg til å vise dere resten av huset! Om du vil se bilder av kjøkkenet kan du trykke HER. Nå skal vi snart begynne på middagen til i kveld. Foreldrene til Audun kommer og vi gleder oss veldig til å vise hvordan det er blitt her. Håper dere alle får en fin helg! Legg meg gjerne til på snap; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer