Our kitchen

Nå begynner vi å bli skikkelig ferdig her hjemme, så da tenkte jeg å ha ett rom per innlegg. Først ute er vårt fine kjøkken som jeg har blitt så glad i.

Kjøkkenet er i hestesko, noe jeg synes er veldig koselig. Også er det en bar hvor vi spiser frokost og middag. Eneste vi mangler er to barkrakker til, slik at vi kan invitere på middag. Men her kan i hvertfall Audun sitte å bestille drinker og middag, haha :-)

Denne tavlen er jeg ekstra glad i og den skal jeg bruke når vi får besøk eller skal feire noe spesielt. Akkurat nå er den gjort klart for helgen, for da kommer svigers på første middagen i leiligheten.

I hjørnet har vi ulike ting i norgesglass; Pasta, havremel, sukker, hvetemel, kaffe, sesamfrø. Og i kurven har vi krydderstativ, olje, chilipaste, chilisaus, soya osv.

Haha. Første detalje vi har fått på kjøleskapet. Et postkort fra California fra min lillesøster Melisa.

Nå blogger jeg fra sengen og er sykt trøtt. I går trente vi i en time for å så svømme i en time. Verker i hele kroppen, men det er sykt deilig i dag. Vet ikke om det blir treningsfri eller hva vi gjør i dag. Men morgenen skal jeg i hvertfall kose meg med. Jeg har klar smoothie og bilder fra i går skal redigeres. Bilder fra stuen kommer i morgen! Håper dere vil komme innom for å se da :-) Senere i dag skal vi noe spennende, vet ikke om jeg kan røpe noe akkurat nå, men når jeg kan så lover jeg å komme innom :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer