Our great trips

Her er en liten oppsummering fra våre fine utenlandsturer sammen. Herregud som vi har reist og kost oss. Jeg savner hver eneste ferie vi har hatt når jeg er hjemme og synes det er så kjekt at vi har vært flinke å tatt bilder fra hver tur. Så masse minner å se tilbake til.

Kypros, juni 2014 - Dette er den mest spesielle turen vår for det var vår første tur sammen som kjærester. Vi hadde reist til både Bergen og Risør, og bodd sammen i Oslo. Når vi kom hjem fra Kypros flyttet vi sammen til Arendal. Kypros var utrolig morsomt, vi bodde på et fint hotell ved stranden, spiste fine middager, var i badeland og på diverse utflukter. Det gøyeste var dykkingen for jeg fikk gopro kamera av Audun i gave når vi var der nede. Vi feiret min 22 års dag og hele uken hadde vi det så fint.

Mallorca, juli 2014 - Jeg hadde så lyst til å ta med Audun til Mallorca og vise han øyen min. Vi hadde to fine uker. Først en uke med mamma og de også en uke for oss selv. Vi kjørte rundt hele øyen og Audun fikk sett store deler av verdens fineste øy. Vi var på musical, besøkte fine strender, dro på shopping i Palma og Audun fikk også møte Carlota, min spanske tante som betyr utrolig mye for meg.

Praha, august 2014 - Vår første weekend sammen gikk til Praha. Et sted jeg aldri har hatt lyst til å besøke, men det var fordi jeg ikke visste hvor flott og fin by det var. Det var en kjempe fin tur hvor vi drakk SVIN billig øl, dro på sightseeing over hele byen og hadde masse morsomme stunder. Jeg fikk en kjempe fin veske av Audun og shoppingen var så bra der! Vi mistet flyet når vi skulle hjem for vi hadde vært ute dagen før. Våknet ti og flyet gikk halv elleve. Tidenes hangover. Men vi løste det ganske bra med en ny dag i Praha hvor vi dro på luksus kino, shoppet og kom oss hjem på kvelden i limosin på vei til flyplassen. Audun vet å gjøre stas på meg. Vi skal definitivt til Praha igjen!

Milano, oktober 2014 - Milano var et stort skuff for oss begge. Det var en veldig dyr by med ikke så mye å se som jeg trodde. Ikke noe sted vi må tilbake til men kanskje det er en bedre by om sommeren? Vi spiste i hvertfall veldig god is, verdens beste i følge Audun og hadde noen romantiske middager med pasta og lasagne.

København, desember 2014 - Vi dro på tidenes mest barnslige tur til København hvor vi var på Tivoli og koste oss som to små barn. Det var så fint i København i juletider. Vi fikk skikkelig julestemning, var på julemarked, shoppet og koste oss som vi kan best.

Argentina, februar 2015 - Dette var vår første tur i år og den gikk til Buenos Aires, Argentina hvor min familie på pappas side bor. Vi hadde late dager ved bassenget, koselige kvelder med hele familien, sightseeing i Buenos Aires, tangoshow ++. Denne turen skulle vi bli bedre kjent med familien vår som bor på andre siden av kloden og det er en av de fineste turene jeg har hatt i hele mitt liv. Det var utrolig trist å se hvor fattige de var, og hjerteknusende å dra fra de. Men jeg sitter igjen med så mye og jeg skal definitivt tilbake å besøke dem igjen. Det var her jeg begynte å blogge for fullt, for å ta vare på alle minner og dokumentere alt som skjedde.

Tallinn, mars 2015 - Kanskje den rareste og ekleste turen jeg har vært på. Denne turen tok vi rett etter Argentina og grunnen til at den var så ekkel var fordi vi tok fettsuging begge to. Haha. WHAT! Vi hadde en fin dag i Tallinn også var det rett på klinikk etterpå. Ikke en by jeg anbefaler, den var veldig liten, men koselig. Dagene gikk jo mest inne på klinikken og smertene var store. Ellers bodde vi på veldig fint hotell og hadde litt sightseeing. Var veldig glad når vi kom hjem fra denne turen, for å overleve noe sånt hadde jeg aldri trodd.

Egypt, mai 2015 - Etter operasjonen måtte vi holde oss unna solen og derfor fikk vi ikke til en tur før i mai. Denne gangen gikk det til Egypt, Sharm El Sheik. Utrolig fint sted med masse å se. Vi hadde kjempe deilige dager på stranden, var på båttur, snorklet, spiste store frokoster, shoppet litt og dro på dagstur til Kairo. Kairo var helt fantastisk å oppleve. Jeg hadde alltid drømt om å dra til pyramidene og glad for at vi gjorde det, for nå med alt i media drar jeg ikke tilbake.

Danmark, juni 2015 - Vi kjørte til Fårup for å tilbringe en dag på sommerlandet de har der. Noe jeg absolutt kan anbefale! Vi hadde det så gøy og jeg er blitt så modig! Etter det dro vi til København. Jeg elsker Køben og det er en av de kjekkeste stedene jeg vet om som ligger så nærme Norge. Vi hadde dager i Strøget hvor vi shoppet og spiste gode middager. Vi bodde på en kjempe fin gård litt utenfor og hadde en veldig romantisk weekend. Skal selvfølgelig tilbake! Jeg elsker Danmark.

Italia, Monaco, Spania juli 2015 - Den siste turen vi har hatt er den vi hadde nå i juli. Utrolig fin tur hvor vi fikk sett flere steder. Monaco, Roma, Sicilia, Ibiza og Mallorca. Ikke et cruise jeg kommer til å anbefale videre for det var store skuffelser flere ganger i løpet av uken. Men alt i alt var det en kjekk tur hvor vi fikk oppleve steder som Roma, Sicilia og Ibiza som jeg alltid har drømt om. Vi fikk solt oss masse, shoppet og festet litt, hadde sightseeing, spilte på casino, spiste 5 retters middager hver kveld, var på musical ++ Er det noe som satt skikkelig spor så er det Sicilia og Roma. Kunne tenkt meg å dra tilbake til begge steder, det var helt nydelig begge stedene!

Min drøm nå er å få dratt til Dubai men jeg vet ikke om vi rekker det før rettsaken til Audun i slutten av august. Jeg håper på det, for Audun var der i fjor i forbindelse med jobb to ganger uten at jeg fikk være med :-(. Men jeg var i Gran Canaria ene gangen og Riga andre, så jeg skal ikke klage. Vi er noen reisegale mennesker begge to og jeg tror mange rynker på nesen hver gang vi sier at vi skal ut på ny tur. Heldigvis gjør jobben hans og bloggen min det mulig å få reist omtrent så mye vi vil! Har noen av dere vært i Dubai?

Marta Alise

Liker

Kommentarer