OSLO NEXT

(sponset hotellopphold)

Hei dere! I skrivende stund ligger vi å drar oss i hotellsengen her i Oslo. Vi kom frem i ni-tiden i går kveld og da var det rett på hotellet også bestilte vi noe sushi. Vi hadde egentlig planer om å gå ut å spise, men vi sparer det til ikveld. Vi trengte å slappe av, pakke litt ut og kose oss uten for mye stress. Etter en biltur på 4 timer er det deilig å få dusjet og skiftet før man går ut - og det orket vi ikke tanken på.

Dagen i går startet veldig tidlig. Vi var oppe allerede klokken 0800 og det er tidlig når man kan velge selv. Men jeg prøver så hardt med den fæle døgnrytmen min. Jeg gikk så langt at jeg lastet ned en hypnose-app som skulle hjelpe meg å sove, og det gjorde det også! Haha :-) Når jeg stod opp, pakket jeg (og det tok sykt lang tid, jeg prøver å ikke overpakke, vet dere), ryddet, spiste frokost og trente litt yoga! Jeg rakk også pedi og manikyr og en deilig varm dusj. Så nå er jeg skikkelig klar for i kveld :-) Jeg må bare finne ut hvilket antrekk jeg skal ta på meg! Kunne ønske jeg hadde en stylist!

Her er det kule hotellet vi bor på. Det er andre gangen vi bor her og her trives vi! Det er et ordentlig sporty hotell og forrige gang vi bodde her så styrte jeg instagram-kontoen deres og blogget herfra. Vi trente hver dag og det skal vi få gjort denne gangen også! Så spørs om vi ikke må ta oss en liten time etter frokost etterpå - om vi skal rekke det.

Det jeg også digger med dette hotellet er stilen! Så utrolig stilig og annerledes! Tenk å være så vågal :-) Jeg blir kjempe glad av farger!

En stk sliten jente... Men sykt glad for å være i Oslo igjen. Merket det når vi kjørte i sentrum og jeg så meg rundt. Der pleide jeg å jobbe, der pleide jeg å gå å handle, der var skoleveien min, der gikk vi å spiste lunch.... Ja.. Jeg ble litt lei meg og. Savner Oslo og kanskje mer enn jeg tror av og til. Fine byen...
Nei, nå skal jeg dra ned den tunge rumpen min ned på frokosten sammen med Audun. Jeg skal ha egg!!! Me love :-) Hva skal dere i dag? Håper dere følger meg på snap: martalise - i dag er det jo premierefest og vi gleder oss sånn!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ingvild
,
Tenkte kanskje at det skulle komme et innlegg til i går siden forrige innlegg var 4 på dagen.. Skal du bare blogge to ganger om dagen fra nå av?
martaalise
martaalise,
Helene
,
Så utrolig fint hotell!!😍 Elsker å sove på hotell med hotell frokost osv, håper dere får et fint opphold i Oslo 😊
Carine
,
Hva heter den soveappen?
martaalise
martaalise,
Hei Carine <3 den heter Relax!
nouw.com/martaalise