Oslo here we come

Da er vi på vei til Oslo for ett par møter! Jeg er egentlig dritt lei av denne strekningen men når jeg får forespørsler om å være på morsomme og spennende ting kan jeg ikke si nei. Kan noen gjette hva vi skal? Vi skal to viktige ting! :-) Dere på snap vet en av de, hahah..

Jeg har pakket med meg litt for mye denne gangen også... Skal bare være til i morgen men det er så viktig for meg å føle meg vel i antrekket, så da blir det moteshow for Audun i kveld også kan han hjelpe meg å velge. Hadde jeg ikke vært så lat i går, så hadde jeg tatt på meg ulike outfits og bedt dere om hjelp...

Tusen takk for alle kommentarer i går. Både fra Insider og fra "bloggsirkus" innlegget mitt. Kjekt å se at flere er enige om at det er dårlig når man er på topp og henge ut de som gjerne stiller litt svakere. Jeg er forresten fullt klar over at arkiv og kategorien ikke fungerer på forsiden. Utrolig kjedelig men de holder på å prøve å fikse det nå. Visst ikke må jeg bytte design... Anbefaler dere å gå innpå "Best of" også velge ett innlegg som har den kategorien dere vil lese i. Da kommer alle relaterte innlegg inn der. Tungvint men bedre enn ingenting.

Blogges fra Oslo :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer