Oreokake ala Audun og Marta

Hadde egentlig et "bloggmål" om at jeg fra nå av kun skulle inspirere og legge ut sunne oppskrifter.. Men, så ble vi så stolt over det vi har laget i dag, så da måtte jeg vie et blogginnlegg til denne herligheten her;

Vi stod tidlig opp i dag for å gjøre kun en ting; bake kake til svigerfar som fylte 66 år på torsdag. Vi fant en oppskrift på matprat.no og gjorde den litt om til vår egen. Den ble overraskende vellykket! Grunnen til at jeg skriver overraskende er fordi jeg og Audun er ikke de beste bakerne og vi har aldri laget oreokake før. Finnes sikkert 10 måter å late på, men den oppskriften vi fant var over middels vanskelig - synes vi! Haha :-)

Så istedenfor å lage ett sunt innlegg som jeg lovet at jeg skulle gjøre hver søndag, så får dere denne, haha :-) Vi har en oreobunn, et mørk sjokolade mousse lag og en hvit sjokolade mousse lag. På toppen har vi jordbær, knusoreo og litt sprinkel. Den ble så fin og ikke minst god. Jeg vil tørre å påstå at vi imponerte svigers litt :-)

Vi feiret i flere timer i ettermiddag. Vi fikk indrefile og godt tilbehør. En veldig koselig bursdagsfeiring. Nå sitter vi i hver vår krok med pc, men hvert øyeblikk skal vi samles å se en episode av serien vi følger med på. Jeg lover å legge ut en sunn oppskrift i morgen som kanskje passer seg bedre siden det er mandag i morgen. Håper dere vil se på kanal MAX i morgen - det er da Insider episoden til Audun kommer ;-) Klem fra oss!

Marta Alise

Liker

Kommentarer