Oppskriften til en fin dag

Spis en lett og god frokost

Dagen starter ikke før man har fått spist ett deilig måltid. Enda bedre føles det om man spiser noe lett og friskt. Min favoritt er enten omelett + smoothie eller yoghurt og frukt. Smoothie og grønn te med sitron følger ALLTID med uansett :-) Mange som tror at man må spise lite for at måltidet skal være lett men det stemmer ikke. Om man spiser tre porsjoner fruktsalat eller to porsjoner med egg så er det forsatt ett lett måltid ;-) Men jeg har en gylden regel; når jeg starter dagen med noe sunt, klarer jeg også å følge resten av dagen i samme sti!

Ut i frisk luft

De dagene jeg føler meg best med meg selv er de dagene jeg har vært ute å trent. Jeg kan selvfølgelig gå på treningssenteret eller ta en vals her hjemme, men lite føles så bra som en økt ute i frisk luft. Klarer jeg det før klokken 12 om dagen pleier jeg å bli ekstra fornøyd. Det er ikke alltid det skal så mye til heller. Forrige uke hadde jeg noen økter på bare 20 min. Men da sørget jeg for at de 20 minuttene fikk meg til å øke pulsen og svette! Resten av dagen blir en drøm fylt med så vanvittig god samvittighet!

Fresh it up!

En god varm dusj etter trening er et must for å score 100 i fresh-termometeret! Er dere enig? Jeg vasker meg, håret og skrubber hele kroppen inkludert ansiktet for å føle meg best mulig. En liten hårkur skader heller ikke og min beste anbefaling er å ha kokos olje i håret.

Gjør noe nyttig

...som gir deg god samvittighet. Hva med å ta klesvasken, starte tidlig på middagen eller rydde kjapt over huset? Hvor deilig er det ikke at når alle kommer hjem så er alt fint og ryddig takket være deg? Jeg føler meg så mye bedre når jeg har gjort noe meningsfylt i huset. Hater når alt hoper seg opp også må vi ha en stor rydde-dag istedenfor å gjøre litt hver dag.

Tenk på deg selv

Dette er kanskje det viktigste punktet. Gi deg selv en time hvor du gjør akkurat det du har lyst til uten å få dårlig samvittighet! Mine guilty pleasure er å ligge på sofaen i morgenkåpen og kosesokker å se Friends, episode etter episode. Jeg elsker også å lage meg en kopp te, lese blader, skrolle nedover instagram/nyheter/facebook og bare være i min egen verden hvor jeg ikke må prestere eller imponere noen.. Bare ligge å se halvdau ut, haha :-)

Dette er min oppskrift på den beste dagen, hva er din? 💓

Marta Alise

Liker

Kommentarer

89
,
Trodde ikke du var en HORE
Elisabeth mammatil2
,
Hva faen??!
Hanne Larsen
,
Trodde IKKE at du var en taper
martaalise
martaalise,
what :-O Hore?
nouw.com/martaalise
Hanne Larsen
,
Stygge kommentarer =stygge mennesker
martaalise
martaalise,
Helene
,
er utrolig deilig og rydde litt og litt i stedenfor mye en hel dag, er så deilig og ligge på sofaen og gjøre akk det man vil uten dårlig samvittighet haha! nå er jeg syk og det er kjempefint vær ute, får litt dårlig samvittighet men klarer ikke komme meg ut, blir bare værre om jeg ikke slapper av heller, kos dere:)