oppskriften på en koselig kjærestedag

Sorry Mc Florry! Skulle ha oppdatert bloggen før nå, men men. I dag har vi hatt en liten kjærestedag her i Arendal. Mye som må gjøres, handles og pakkes! Men vi har kost oss som bare det og nå er vi hjemme i deilige, varme leiligheten vår. Audun henger opp siste persienne og jeg sitter her å koser meg med et pelspledd. Om en liten time skal jeg lage middag til oss. Enchiladas står på menyen. Det har jeg ikke laget siden begynnelsen av forholdet vårt. Da bodde vi i leiligheten min i Oslo mens jeg fullførte siste halvåret av studiene mine. Men dette husker ikke Audun altså, haha :-) Jeg gjør, da!

Dagen vår startet allerede halv ni i dag. Vi lå å latet oss en halv time før vi stod opp og dro på Harebakken, som er et senter 5 min unna oss. Her kjøpte vi en hylle som vi har ventet på i 3 måneder! Den skal vi ha på kjøkkenet og jeg gleder meg sånn til den kommer opp! Vi klarte å misse dagen den ble lagt ut i butikken i høst og den har vært utsolgt over hele landet, hele Skandinavia for å være eksakt! Så torsdag 15 desember har jeg ventet lenge på. Endelig skal jeg få den fine hyllen. Har også prøvd å finne en hylle som kunne passe og som kunne erstatte denne, slik at vi slapp å vente - men det har jeg ikke funnet! Så i dag er jeg veldig, veldig glad :-)
Etter en stund på senteret, dro vi til sentrum for å ta noen bilder og der stod vi helt til jeg frøs ihjel.. Haha :-) litt for kaldt å stå uten jakke altså.. Vinteren er her, det er for sikkert! I den forbindelse kjøpte jeg meg en deilig genser på Cubus. Den er så fin! Fikk den på 40 % siden det er nattåpent i dag. Hadde kjøpt den uansett da, skikkelig kosegenser! Vi fikk også kjøpt noen julegaver i dag. Begynner å nærme oss halvveis! :-)

I to tiden dro vi på kafé for da hadde vi ikke spist siden i går kveld og det begynte å bli litt ampert mellom oss - haha! :-) Vi spiste hver vår tunfisk sandwich og det var SÅ godt! Mat smaker så mye bedre når man er skikkelig, skikkelig sulten. Men vanskelig å få tunfisk feil da ;-) Vi fant også en hel kalkun som jeg har tenkt til å servere en av de neste dagene. Audun pleier å få kalkun til jul, så siden vi har pinnekjøtt og ribbe hjemme i Bergen tenkte jeg å imponere med en skikkelig amerikansk thanksgiving-kalkun! Håper jeg får det til. Må nok google meg frem til det og spørre svigers hvordan det gjøres...

Om jeg skal si det selv, så er kjærestedager som dette det koseligste jeg vet. Så min oppskrift er:

1. Pynte seg litt så man er fin for kjæresten. Men: Husk å kle deg med en varm og deilig jakke slik at du ikke fryser deg ihjel :-)

2. Spis på kafé og prat om alt og ingenting :-)

3. Ha god tid slik at dere ikke stresser!

4. Lag en liste over ting dere må få gjort. Så slipper dere å kjøre tilbake der dere har vært. (Tro meg, denne smellen går vi på ofte).

5. Kyss masse!

__________________________________________________________________________________________________

Hvor langt har dere kommet? Og hva gir dere i gave til foreldre?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Renate
,
synes det er kjedelig når du bruker så lang tid på å legge ut et innlegg. Kjipt når man trykker seg inn 2 ganger i løpet av dagen også er det ingen oppdatering siden åtte i går kveld..
martaalise
martaalise,
Martine
,
Stemmer det at du er bi fil?
martaalise
martaalise,
Nei. Jeg er ikke det??? Da hadde jeg sagt det 😊 lenge før mye annet!
nouw.com/martaalise
Ymse
,
Bifil wtf haha bare fordi andre bloggere plutselig har blitt det betyr det ikke at Marta er det og
Helene
,
Så utrolig koselig!😍