Oppskrift til den perfekte jentekvelden

Er det noe jeg har savnet så er det jentekvelder. De hadde jeg mange av når jeg bodde i Oslo.. Heldigvis har jeg en mann som blir med på "jenteting" som å se romantiske komedier, ta pedikyr eller sitte å sladre til langt på natt. Men det var ekstra koselig å ha Mariela på besøk i helgen og vi hadde ikke bare en jentekveld, men en jentehelg.

Her er mine beste tips for å få en god jentekveld: 

1. Finn noe enkelt som dere begge liker og som dere kan lage sammen. Ingenting er koseligere enn å lage mat sammen. Gjerne med musikk i bakgrunnen.

2. Kjøp inn ett par flaske vin som dere kan kose dere med! (Om dere er gammel nok. Visst ikke er saft og brus like godt 😘👍)

3. Ta mani og pedikyr! På tide å fikse beina, snart sommer 💗 Få tak i fotfil, neglelakker, neglelakkfjerner, en god hånd og fot krem, pads, neglefil ++

4. Se en god jentefilm! På min favorittliste er filmer med Kathrine Heighl, Julia Roberts, Jenniffer Aniston, Meryl Streep, Cameron Diaz og filmer som Bridemaids, Freaky Friday Miss Undercover, 13 going on 30 og Trainreck elsker jeg!

5. Hopp i noe kosetøy! Ingen andre skal se dere uansett 😜

6. Finn frem noe snacks som popcorn, frukt og nøtter.

7. Ta ansiktsmaske! Husk agurker til å ha på øye!

8. Smink hverandre og fiks håret på hverandre!

9. Gå en liten kveldstur!

10. Lag en bucketlist sammen! Hva vil dere få gjort i lag i løpet av dette året? En ferie, trene to ganger per uke sammen, helgetur til Danmark, arrangere en fest?

Hva er ditt beste jentekveld-tips?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Utrolig mange gode tips❤️ Alltid koselig med jentekvelder, får selv besøk i morgen, pleier alltid handle inn godis og chips men da man er i det sunne hjørnet må jeg være litt kreativ😄 Tenkte og spise frukt/ grønnsaker om snacks på kvelden, går det utevår dietten? Og har du noen gode tips til hvilken kryddere man kan blande i kesam😙
martaalise
martaalise,
:D Godteri unnet jeg meg faktisk i går.. Haha.. Ekstra streng i dag 😋 <3 spis masse grønnsaker på kvelden! <3 frukt kan faktisk ødelegge litt, men ikke mye!
nouw.com/martaalise