OPPSKRIFT: kremet pasta med kylling

kremet pasta med kylling....

God morgen dere! Jeg er litt sporty i dag også, trening 0900! Så nå forter jeg meg litt slik at jeg kan publisere dette før jeg skal løpe ned til byen :-) Onsdag=oppskrift! For litt siden laget jeg denne deilige pastaretten som dere bare må prøve! Den er superenkel, god og skikkelig kremet! Jeg er så fan av kremet pasta med både skalldyr, kylling og fisk! Mmmmm! Jeg er solgt om jeg ser det på menyen når jeg er ute å spise :-)

DU TRENGER:

________________________

2 kyllingfileter, spagetti/annen pasta, 3 hvitløkfedd, 4 strimler med bacon, 1 paprika, 1 boks creme fraiche, 1 dl raspet ost, 2 ss olivenolje, salt, pepper, persille

SLIK GJØR DU:

________________________

Sett pasta til koking og stek kylling og bacon sammen med hvitløken og olivenoljen i en panne. Husk å skjære kyllingen og bacon i biter før du steker :-) Krydre kyllingen godt med salt, persille og pepper. Når kyllingen er gjennomstekt heller du oppi boksen med creme fraiche. Rasp opp osten og hell den oppi kyllingen blandingen også. Rør godt. Mens den står å putrer kan du skjære opp en paprika i terninger. Legg paprikaen oppi sammen med spaghetti når den er ferdig og server :-)

Nå skal jeg hoppe i treningsklær og komme meg ned! Skal rett å handle etterpå før jeg skal hjem å ta bilder til bloggen, redigere og legge ut :-) Senere i dag kommer svigers også skal vi besøke Audun! WOHO! Gleder meg sånn!! :-)

Siden jeg også har oppskrifter på søndag, så har jeg laget en sunn is som jeg skal dele! Den er kjempe god og jeg har delt en lignende før! Lager så mye is hver sommer! Utrolig deilig å unne seg litt godt med god samvittighet :-)

___________________________________________________________

Vi sees på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Åshild
,
Hvilken skostørrelse bruker du? Syns du er en så flink blogger!!
martaalise
martaalise,
Så grei du er!!! Beklager sent svar på kommentar! Men jeg bruker 40-41!! 😃
nouw.com/martaalise