Oppdatering på detoxen

I går ble vi med familien til Audun på tur. Jeg prøver å få gått en til to timer hver dag og i de siste ukene har jeg vært skikkelig flink. Detoxen går veldig bra men jeg har hatt noen kake og godteri-glipp. Men ikke mer enn én gang per uke.. Fjoff, det har vært hardt og jeg skal prøve å holde på slikt til jul. Det viktigste for meg var å holde meg unna alkoholen og spise sunt 90 % av tiden og det har jeg klart! Audun har også vært sykt flink men føler han har mer å gå på enn meg. Altså, at han kan "kose" seg mer eller unne seg flere ting enn jeg uten at det har noen følger. Med meg så er det nesten sånn at jeg legger på meg 5 kg bare av å gå forbi en godteriskål, HAHA!

Føler mange missforstår når jeg snakker om detox, men min detox er ikke noe sulting eller at jeg går ned så veldig mye. For meg var det å rense kroppen på min måte. Og jeg har løst det med masse grønnsaker og sunn mat generelt også har jeg holdt meg unna alkohol og unødvendig godteri. Men som sagt, jeg har unnet meg det jeg har lyst til - bare ikke hver dag! Dessuten har jeg trent en del. Og vært bevisst. Kroppen kjennes helt fantastisk ut! Mye deiligere enn når vi var i Spania og drakk øl/drinker hver dag.. Men nå skal vi hjem til mamma til helgen og jeg kvir meg litt for jeg er så redd for å gå på en skikkelig smell.

Idag fant vi en løype rett ved oss og den tok godt over en time å gå.. Jeg er sliten enda, selv om det er 2 timer siden vi kom hjem.. Nå skal vi på Stoa å kjøpe noe jeg trenger til DIY-prosjekt også skal vi hjem til svigers å spise kjøttsuppe. Mmmmm! Vi er heldig!

______________________________________________________________________________________________________________________________

følg meg på snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Monika
,
Lykke til!
martaalise
martaalise,
Helene
,
Utrolig flinke dere er!:-) viktig og unne seg litt av og til for å lykkes føler jeg, selvom man føler seg dritt etterpå haha. Men det værste er jo smågodt.. men det er jo så elsk 😟
martaalise
martaalise,
Hahaha ja den følelsen etterpå er ikke god! :-O
nouw.com/martaalise