Oppdatering fra Oslo

God morgen fra hotellsengen. I dag har jeg valgt å bli hjemme for vi syntes det var best sånn. Jeg har kost meg med Dr.Phil og nå ser jeg Millionær søker Kjæreste, guilty pleasure fra en som ikke har TV hjemme. Nyter det mens jeg kan.

Etter at jeg skrev de to forrige innleggene forventet jeg så mye dritt og hver gang jeg får en melding enten her eller på facebook, kommentar her eller på instagram så tror jeg at det er folk som skal kjefte og være sure, men jeg har ikke fått en eneste en og det er jeg så glad for. Så mange fine mennesker som jeg ikke kjenner en gang har tatt seg tid til å skrive til meg og Audun. Evig takknemlig. Det er veldig koselig å få litt ekstra når man er i en drittsituasjon som dette. Tusen takk til alle hjerter både nære og fjerne for all støtte og kjærlighet ♥

I går var jeg i rettssalen fra tidlig av. Det gikk veldig bra. Alle skal ha hver sin dag med forklaring, så det ble litt ensidig i går. De er tross alt seks stykker. Tror Audun skal ha sin forklaring til mandag.. Det blir spennende, for da skal han i grillen. De dommerne er ikke til å kødde med, de er nok smarte enn alle andre i salen og veldig strenge.

Jeg og Audun har det veldig bra under omstendighetene. Vi prøver å ha det mest mulig normalt og kanskje ikke snakke så alt for mye om rettssak og fengsel i fritiden. I kveld skal vi være bare oss to, slappe av, kose og se en film. Vi har hatt noe å gjøre hele tiden og det kan bli litt mye akkurat nå i denne perioden, i hvertfall første uken med nye rutiner, filming og lange dager.

Jeg har allerede fått treffe fem venninner og vært innom gamlejobben min på Change Lingerie mens jeg har vært her nede, så jeg er ganske effektiv og strukturert i Oslo, haha :-) Det er litt deilig å være i Oslo også.. Det positive er jo at jeg har bodd her før så jeg er godt kjent, har mange fine venninner, lillesøsteren min og minner her. Rekker ikke alt og alle jeg vil denne uken men heldigvis har jeg fire uker til her i Oslo.. Kanskje det blir mer også.

Bagasjen min kom endelig i går, så fra nå av skal dere få slippe mobilbilder. Ble så glad når jeg så kameraet mitt igjen! Jeg skal ALDRI legge det fra meg. Ville gjerne vise dere mitt nye hår ordentlig. Jeg farget det når jeg kom hjem fra Dubai, for det ble enda lysere i der nede og det så nesten oransje ut flere steder. Men nå trives jeg veldig og synes håret har fått mer fylde enn når det var pissegult i tuppene. Ser ut som jeg har mer hår enn jeg egentlig har, og det er gøy! Også er det jo litt fint å være mørk nå som høsten og vinteren kommer.

I går rakk jeg også å få nye vipper som jeg har fått sponset gjennom bloggen. Veldig stas. Det de fineste vippene jeg har hatt! Gleder meg til å vise dere! Nå jobber jeg med et lite innlegg om Dubai slik at det kan bli litt variasjon i bloggen og ikke bare om rettssaken. Legger ut senere i dag :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer