ONSDAGSOPPSKRIFT: sunt godteri til kvelden

God kveld dere :-) Så kjekt at dere leser bloggen selv om jeg ikke har vært like flink til å oppdatere. Planen var jo 3 innlegg til dagen, men noen dager skjærer det seg helt! Koselig at dere gidder å trykke dere innpå uansett :-)

Jeg laget noen oppskrifter før jeg dro slik at jeg kunne dele de mens jeg er her nede. Jeg synes det er så viktig med variasjon på bloggen, så jeg ville ikke slutte med søndag og onsdags-oppskrifter selv om jeg er på reise. Forrige uke laget jeg en nydelig smoothie med granateple, , kokos, skogsbær og yoghurt. Denne er utrolig flott å se på, men mest av alt; den er supergod og metter ganske godt!

______________________________________________________

- du trenger (2-3 porsjoner) -

200 gr skogsbær, juicen fra 1 granateple, 1 dl appelsinjuice, 1 banan, 1 skogsbær yoghurt og litt kokosflak til pynt.

- slik gjør du -

Press juicen fra granateple og mix godt i en blender; skogsbær, banan, juicen fra granateple og appelsinjuicen. Når den har blitt god og tykk kan du helle smoothien i glass. La det være en liten cm til overs, der skal yoghurten. Hell 1/2 yoghurt i hver smoothie som det øverste laget og strø over litt kokos. Mmm, blir supergodt!

Håper dere vil prøve!

_____________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Leviis
Leviis,
Ohhh vad gott 🌷😍
nouw.com/leviis
martaalise
martaalise,
martineeljostveit
martineeljostveit,
Det så utrolig godt ut, kor får du inspirasjonen fra?
nouw.com/martineeljostveit
martaalise
martaalise,
Hei <3 Jeg får inspo av kjøleskapet mitt. Tar det jeg har, blir det godt så lager jeg litt til og tar bilder til bloggen <3
nouw.com/martaalise