onsdagsoppskrift: klementinsalat med indrefilet

I dag har jeg hatt en ordentlig smakfull og nydelig middag. Jeg prøver å spist litt sunt i uken siden jeg koser meg ekstra i helgene nå i desember. Eller, jeg koser meg hver helg året rundt, men poenget er i hvertfall at jeg prøver å spise litt lettere siden det blir mye godt fremover. Men samtidig vil jeg ha litt jul i middagene mine i ukedagene. Og jul denne gangen ble klementiner i salaten. Utrolig smakfullt og godt!

_____________________________________________________________________________________________________________________

du trenger: (1 porsjon)

1 mandarin, 1 tomat, 1/4 agurk, 3 ringer rødløk, 1/2 avokado, 1/4 isbergsalat, 1/4 paprika, 1 ss olivenolje, 1 ts hvitløk, indrefilet, salt og pepper

slik gjør du:

Skjær grønnsaker og legg de i en volle. Sett på stekepannen på full guffe og legg indrefilet i skivet i pannen sammen med litt olivenolje og hvitløk.

Ta en halv klementin og press ut saften av den over kjøttet. Til slutt krydrer du lett med salt og pepper. Resten av klementinen legger du oppi salatbollen sammen med de andre grønnsakene.

Når kjøttet er ferdig legger du bitene oppi sammen med salaten. Hell over litt olivenolje og litt salt og pepper for å få frem smakene ordentlig.

Server og nyt!

Ble litt sent i dag med oppskrift men jeg kom ikke ordentlig i gang for jeg har holdt på med helt andre innlegg i dag. Typisk meg å utsette alt til siste dagen også står jeg igjen å gjør såååå mye på en dag istedenfor å fordele det :-) Haha! Håper det er flere enn meg!

Hva har dere hatt på menyen i dag?

______________________________________________________________________________________________________________________________

For flere oppskrifter sjekk ut "mat og trening". Legger ut nye oppskrifter hver ondag og søndag :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ingvild
,
Elsker oppskriftene dine!
martaalise
martaalise,
takk skjønne <3
nouw.com/martaalise
Mina
,
Mmmm... Jeg deler denne på Facebook siden min
martaalise
martaalise,
helene
,
Klementiner det er såå godt om de er saftige, det så veldig godt ut 😊