One day

Trodde jeg og solen var venner! Men nei, jeg er solbrent og nå svir det så jævlig i dusjen! Både på rygg og rumpe!

Kan ikke klage på frokosten her. Vi spiser for fire personer hver morgen. Men for å gjøre opp så trener vi også en del. I dag har vi svømt i en time og spilt sandvolleyball i nesten to timer. Jeg var så svett, ekkel og sliten etterpå! Hadde sand ned i halsen. Jeg ofret meg virkelig i spillet. Det var kun jeg som var jente og resten av folka var eldre arabere som klødde seg litt i hodet når jeg skulle være med. Først begynte de med å stille seg foran meg for å ta alle ballene som kom i min retning, men etter at jeg var litt aggressiv og fikk vist meg litt frem gikk det seg til. Jeg er flink i volleyball og ingen grunn for å "hjelpe" meg eller få meg til å virke som et pyntegjenstand på banen.

Ellers har dagen gått til strand og det late liv. Vi elsket virkelig dette stranden og det er så vemodig og skulle reise hjem i morgen...

Beach hair ♥

Kjærligheten lenge leve ♥

Nå er vi i Old Market, senere skal vi pakke og gjøre oss klar til morgendagen! Jeg og Audun har mistet fly før pga fylla så ikveld tar vi det rolig. (tror jeg) Håper alle har en fin og festlig lørdag!

Følg meg på instagram for flere oppdateringer: @martaalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer