Omg.. Mine bryn..

Er det noe jeg aldri har hatt styr på, så er det mine bryn.. Hvorfor har ingen bundet meg til en stol og ordnet brynene mine? Haha... Så grusomt!

Naturlig har jeg ganske mye hår på brynene men av en eller annen grunn skulle jeg nappe de helt vekk i ungdomstiden også bare forsatte det helt til for to år siden.. Rett etter at jeg hadde møtt Audun begynte jeg å spare ut. Så ut som en ape i noen måneder, men det var bedre enn de "porno-øyenbrynene" jeg absolutt ikke passet til!

Så fikk jeg litt tykkere bryn og prøvde å bli vant til det. Det var utrolig vanskelig og rart.. Jeg klarte heller ikke å nappe de helt, så den ene var annerledes enn den andre. Lærte heldigvis at brynene ikke er tvillinger, men søstre... Mine var mer som kusiner..
Ned til høyre har jeg lagt ved ett uten sminke.. Haha.. Enda styggere... Men bedre enn en strek...
​Også brynene mine nå da. De er veldig fine når de har vært i salong, men ellers er ikke jeg så flink og jeg napper litt for mye av og til.. Hvor kan jeg lære å gjøre de fine selv?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Synest du hadde utrolig fine bryn nå!:) det er ikke lett å nappe de selv, pleier også å gjøre det da det er ganske dyrt og gå til salong så ofte. Men det blir alltid et eller annet galt😂
martaalise
martaalise,
Takk Helene ❤😍 ja i wish!! Du er grei da 😄
nouw.com/martaalise
Sarah
,
Hadde samme problemet. Har aldri klart å fikse brynene mine, så jeg tattoverte de til slutt.
Nå er det mye lettere😊
martaalise
martaalise,
Var det vondt? Har faktisk tenkt på det 😄😄
nouw.com/martaalise
Sarah
,
Mindre vondt enn vanlig tattovering😊 Anbefales😊