Om jeg bare kunne skru tilbake tiden

Helt siden jeg og Audun ble kjærester så har det dreiet seg om at vi ønsket å komme i gang med soning slik at vi kunne få det overstått. Men nå som vi har fått innkalling og vi vet dato, så er følelsen en helt annen. Nå kunne jeg ønske at jeg satt mer pris på den frie tiden der vi ikke visste noe. For akkurat nå så har jeg så lyst til å hoppe inn i juni 2014, mars 2015 eller september 2016... Alt annet enn det vi befinner oss i nå.

I forgårs ryddet jeg i de såkalte "roteskuffene" som alle hjem har og da fant jeg masse fine ting. Mye søppel og dritt vi har tatt vare på, men innimellom lå den fine bursdagskort, flybilletter og andre smågaver vi har gitt til hverandre. Er det noe jeg har blitt skjemt bort med, så er det fine ord fra Audun. Han er så flink til å skrive kort til meg og det trenger ikke å være valentinsdag eller bursdag for at han skal fortelle meg søte ting. Kliss klass ;-)

Dette er et kort jeg skrev til Audun etter at vi hadde vært sammen en måned. Jeg tror jeg la med et bilde eller noe også laget jeg et påskeegg til han. Den påsken dro jeg bort til Gran Canaria sammen med mamma og søstrene mine. Det var sykt rart og smertefullt å være fra hverandre så lenge (1 uke) når vi akkurat hadde truffet hverandre. Jeg ville være med han hele tiden, haha :-)
Denne steinen fant Audun på HOVE her i Arendal. Han skrev I L U ( i love you) MARTA og skrev ned dato på den. Begynner å bli noen år gammel nå :-) Den er sykt søt!
Dette brevet synes jeg var så morsomt! Audun skrev det til meg før han dro på trening en dag for nesten ett år siden. Vi passet Chanel, familiehunden vår, og Audun var ute med henne hver morgen. PS: "Channel har bæsjet!" HAHA! Takk for info :-)
Denne har jeg tatt vare på for vi ble så sjokkert over prisene i Thailand. Alt var så billig og vi koste oss med masse massasje når vi var der på denne tiden i fjor. 200 kr for én times massasje og mange andre gode tilbud! Og det var på de ordentlige og brae plassene. Man hadde jo også billigere som på stranden osv. Men dette heftet representerer en veldig fin ferie vi hadde sammen <3
Disse billettene fant jeg også! Hadde egentlig tatt vare på mange flere for jeg ville lage scrapbook men så ble de kastet! (ARG)! Men billettene representerer alle reisene vi har hatt! Så vi har jo egentlig utnyttet tiden i mellom veldig godt <3 Kunne gått reist mer!!!! Men, heldigvis er ikke livet over enda ;-)
Denne kortholderen måtte jeg hive. Har en liten følelse av at den ikke har blitt hevet før pga dårlig samvittighet. Men den er godt brukt og er absolutt ikke fin lenger.. Denne kjøpte jeg på marked i Gran Canaria den første påsken vi ble sammen i 2014. Jeg fikk den inngravert og på den sølvgreien der, så står det Audun med løkkeskrift. Litt vanskelig å se, men den var veldig fin som ny :-)

____________________________________________________________________________________________________________________________

Nå gruer jeg meg skikkelig til torsdag! Var veldig kjepphøy som sa at jeg gledet meg, men det blir rart å se seg selv på TV... Grugleder meg kan man si! :-) Har lagt ut en liten videosnutt fra episoden på facebook siden min HER, se den og del den gjerne videre!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tina
,
Jeg forstår godt tankene dine om et ønske om å ha utnyttet tiden bedre nå som ting blir som det blir, men for meg, og ja jeg vet jeg bare er en fast bloggleser haha, så virker det virkelig som at dere bare nyter hverandre og er flinke til å utnytte tiden og livet fint <3 jeg tror det hadde vært naturlig å tenke det uansett om dere hadde reist mye eller lite, eller tenkt på andre faktorer, men dere har gjort mye fint og reist til utrolig mange plasser hvor dere har masse minner å tenke på når Audun er borte. Jeg får så vondt av deg, Marta, og skulle ønske jeg bodde nærmere deg, da ville jeg virkelig møtt deg og pratet med deg, og du skulle fått deg en ny venninne og en samtalepartner når ting blir tøffe <3 hehe er ikke dette rart å skrive som bloggleser? men jeg måtte bare. Jeg heier på dere, og kjærligheten overvinner alt <3
martaalise
martaalise,
For en utrolig fin kommentar <3 tusen takk for kjempe støttende og søt kommentar! Herregud! Jeg blir så glad! Om du er i Arendal, inviterer jeg gjerne på lunch <3 😃
nouw.com/martaalise
Marit
,
Sitter og ser på insider nå, kjente deg ikke igjen med en gang. Gikk raskt opp for meg hvem du var. Audun har jeg "møtt" tidligere på insider, og jeg fikk vondt av han, syns han virket til å være en utrolig flott fyr! Jeg håper dere kommer dere gjennom dette her, og at dere får ett fint liv uten mer motgang. Hold Audun i nakkeskinnet, han må ikke ødelegge mer for seg selv nå, det fortjener han ikke. Dere er tøffe som er så åpne, og tipper Audun kan være en inspirasjon for andre - til å holde seg på 'riktig' sti. ønsker dere alt godt!
martaalise
martaalise,
Åhh tusen takk for at du stakk innom og la igjen en kommentar ❤️ Og takk for fine ord!
nouw.com/martaalise