Om dere skal på kino

Jeg og Audun elsker kino og går ca 1-2 ganger i måneden. De to siste filmene vi har sett er de jeg har tatt med under her. Før det så vi Tarzan og den anbefaler jeg også! Men vet ikke om den er på kino enda..

Filmene nedenfor passer til alle uavhengig av hvilke type filmsmak man liker og jeg anbefaler de på det sterkeste! Synes det passet godt med kinoanmeldelser siden det snart er helg, kanskje noen av dere skal?

____________________________________________________________________________________________________

Bad Moms

Jeg ler meg i hjel bare å se på disse bildene! Spesielt det under! Gjett om vi hadde latterkrampe på latterkrampe når vi så denne filmen. Det begynner å bli noen uker siden nå men den er forsatt på kino. Håper dere tar dere turen. Utrolig artig og jeg elsket hovedrollene. Spesielt hun som er litt vel over kanten, dere som har sett den vet hvem jeg mener ;-) "dick, dick, dick, dick, dick" 😂

Om du er en sliten mamma som er drittlei av at alt skal være perfekt så kommer du til å digge denne filmen! Eller, jeg tror alle - uavhengig av å ha barn eller ikke - vil digge denne! Men sikkert litt ekstra om man kjenner seg igjen i filmen ;-) En skikkelig tribute til alle flotte og flinke mammaer der ute med en overdose humor

War Dogs

Med disse to i hovedrollen kan ikke filmen bli dårlig! Handlingen er også basert på en ekte historie og den er genial! Jeg er glad de har gjort det til en komedie slik at det blir underholdene å se på fra start til slutt!

Filmen handler om to unge gutter som blander seg inn i våpen industrien. De gjør det skikkelig bra men ofrer mye. På veien får vi innblikk i ulike avtaler på godt og vondt, privatliv og deres vennskap. Jeg digget denne filmen og det gjorde Audun også!

​Har dere sett noen filmer på kino vi må få med oss?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

annifridhuhtala
annifridhuhtala,
Suicide Squad har jeg veldig lyst å se! 😊
nouw.com/annifridhuhtala
Helene
,
Har veldig lyst å se begge to!😊 Virker veldig gøye😄
Lully
Lully,
håper du hadde en fin dag!<3
nouw.com/lully
Tonje
,
Sett begge og elsket de
martaalise
martaalise,