Også var vi her...

I dag har jeg tatt egne "outfitsbilder" for å vise dere den fine genserkjolen min. Kjøpte den egentlig i Budapest men har ikke gått med den ordentlig før nå. Nå er vi omtrent ute av huset og lever i en koffert. Vi har vasket og tatt ut av det meste. Gikk tom for banankasser i sted og da fikk Audun meg til å ta sminken min og dvs toalettsaker i en minikoffert. Nå blir sikkert alt knust og det er det eneste jeg tenker på akkurat nå...

Det er så rart at vi skal ut herfra. Tror ikke det har gått helt opp for meg enda. Det er helt tomt og det føles så rart at livet vårt er pakket i 100 banankasser oppe på loftet hos svigers. Jeg bare håper vi får den leiligheten vi har bydd på. For ellers er vi husløse i hele desember og jeg ser ikke så veldig potensiale i de andre leilighetene som er på finn.no her i Arendal. Kryss fingrene for oss! Vi får vite det i morgen tidlig og håper jeg kan stå opp og oppdatere bloggen med en positiv post og ikke negativ, haha :-)

Nå er vi så sulten. Vi har kun spist frokost og det ble pizza-rester fra i går.. Håper det blir taco eller noe, må bare overbevise Audun om at det er greit å spise taco to ganger i uken. Det er forresten en uke siden jeg skiftet designet mitt innpå bloggen men veldig få av dere har kommentert den. Er den bedre enn det andre eller ikke? Jeg liker den godt for jeg har savnet å ha en personlig-hilsen-beskrivelse-av-meg på siden :-)

Har dere fått med dere at videoen min (dorull-prosjektet) er sett nærmere 40 000 ganger nå? Det er så stas! Danske medier har postet den for noen dager siden og det var da det begynte å rulle skikkelig... Håper bare vi får en leilighet snart, sånn at jeg kan begynne skikkelig å lage videoer. Jeg har så mange ideer og ting jeg vil gjøre..

For dere som ikke har fått det med dere så har jeg en giveaway på bloggen nå. Vinneren blir trukket neste fredag og info du kan finne HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer