også skal man avgårde igjen

Hei dere! Jeg kan ikke tro at klokken bare er 5 på dagen. Føler dagen i dag har vært sååå lang! Trodde ikke jeg skulle rekke å få gjort alt jeg ønsket men det har jeg. Pakket til Trysil, laget middag, blogget, kjøpt vin, tatt bilder til nytt innlegg, ryddet, sminket meg, spilt inn til video, vært på senteret og sett etter kostyme, handlet på butikken, fjoooo! Bra jeg startet kl 0900 i dag! Ellers hadde jeg ikke blitt ferdig. Eneste jeg har igjen nå er å vaske ut av kjøleskapet, bære ned i bilen (Auduns oppgave) også lage ferdig et bursdagskort.
Det er så utrolig lenge siden jeg har knipset litt bilder her hjemme i leiligheten, så følte for å dele noen bilder om hvordan det ser ut akkurat NU hjemme hos oss. Tenker å legge inn litt farger nå som våren er her. Men vet ikke helt hva jeg vil ha enda. Turkis, rosa, , fersken, gul... Hmm.. Må tenke! Vil ha noe annet enn det typiske i hvertfall og noe som gjør meg glad!!
Om litt skal vi avgårde. Vi drar i dag istedenfor i morgen. Det er faktisk litt over 6 timer til Trysil fra oss, så da er det greit å dele det opp i to så vi ikke er daue når vi kommer frem. Planen er å dra etter middag også kosekjøre oss innover. Vi må stoppe på veien å finne ett sted å sove før vi drar videre i morgen. Noen flere som skal til Trysil i helgen?

Vi har nå funnet frem 80-talls kostyme til hver av oss og jammen meg var det IKKE lett. Audun har skaffet seg den sveisen av en parykk, mens jeg kjører litt Madonna møter Flashdance. Jeg hadde alt i skapet til kostymet mitt og det synes jeg var litt gøy! Audun måtte kjøpe parykken så klart ;-) Han blir litt sånn Morten Harket synes jeg.. Hehe.. Kameraet blir selvfølgelig med oss på tur! Gleder meg til å vise dere :-)

________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
Turkis og rosa er så fint nå på våren 😍 Anbefaler deg en tur innom kremmerhuset og Nille faktisk, masse nyheter nå !
nouw.com/maylisee
T
,
Verdens beste blogg men dessverre evig full av folk som alltid slenger dritt. Ser at du sletter dem etterhvert. Pleier alltid å være inne tidlig når du legger ut blogginnlegg for å lese hvor patetiske menneskers personer kan være. God helg.