Også ble hun borte...

Jeg blir så alt for fort vant til ting. Nå har Melisa vært hos oss siden fredag og hun ble her til onsdag. Det var utrolig koselig å ha henne her nede på Sørlandet selv om vi ikke var med hverandre hver eneste dag. På bare noen dager ble det liksom en selvfølge at hun var her og at vi skulle finne på ting. Tiden går så utrolig fort og plutselig ble det onsdag.

Siste dagen brukte vi på å dra til Kristiansand for å vise henne denne fine byen. Hun har da vært i Arendal, Grimstad, Tvedestrand og Kristiansand. Neste gang må hun selvsagt bli med til Risør :-)
Vi spiste i gågaten og satt der i to timer minst! I 4 tiden begynte vi å røre på oss for flyet hennes gikk i 5 tiden. På flyplassen ble jeg litt nedfor men heldigvis skal vi til Spania sammen i morgen. Så da ordner det seg.

Jeg har bodd her på Sørlandet med Audun siden sommeren 2014 og har ikke hatt noe familie her bortsett fra hans. Mamma og de har vært på besøk noen ganger men aldri lenge av gangen. Så nå når Melisa var her noen dager ekstra så ble jeg litt vant til det... Vi bodde tross alt sammen i mange, mange år. Helt til jeg var 19 år og flyttet ut..

Jeg bestilte en god cæsarsalat også hadde vi en pomfri på deling. En god blanding av "sunt" og usunt.. Haha :-)

Vi var innom godteributikken. Den er helt syk altså. En smak av Sverige haha :-)

Etter vi leverte Melisa dro vi på litt handling før vi møtte en liten gjeng i Dyreparken. Da var planen Kaptein Sabeltann og det showet var helt fantastisk!

Effektene var det ikke spart på for å si det sånn! Vi ble underholdt med sang, dans og mye morsomt! Det er jo laget for barn men det var veldig gøy for oss også! Det er et helt genialt konsept og jeg elsker sangene! De er jo bare så fengende og brae. Vi var forresten sykt heldige for vi fikk selveste Terje Formoe som spilte Kaptein Sabeltann. Det er ikke alle som får :-)

Vi fikk dessverre frosten i oss ganske tidlig, showet begynner tross alt 2300! Så om noen av dere skal se det må dere huske godt med tøy! ❤😃

Marta Alise

Liker

Kommentarer

KH
,
Dør av nyskjerrighet, hvem er det som er gravide? Du eller søsteren din? O:)
martaalise
martaalise,
haha ingen av oss er gravid :-O
nouw.com/martaalise
FruLea
FruLea,
Sørlandet er jo en kjempe fin plass, er ofte der på dagstur om sommeren☺️
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
Ja <3 elsker å bo der!
nouw.com/martaalise
Stine
,
Gratulerer hvis deg er deg som venter unge 😃
martaalise
martaalise,
:D det er ikke meg! ellers takk <3 haha
nouw.com/martaalise
Helene
,
Sørlandet er det beste☀️ Har vært på kaptein sabeltann show så lenge jeg kan huske, så det er tradisjon😎 God tur til syden i morgen❤️
martaalise
martaalise,
haha så gøy! Var min første tur :-O
nouw.com/martaalise
melisaaurora
melisaaurora,
Kost meg såå masse med dere❤️
nouw.com/melisaaurora
martaalise
martaalise,
Cathrine
,
Hei. Vi var på kaptein Sabeltann torsdag kveld, helt enig med deg - det var helt fantastisk bra show 😊 Kos dere på ferie. Klem.
martaalise
martaalise,
Gøy å få med seg ja 😃 klem tilbake <3
nouw.com/martaalise