Også ble det slutt...

Jeg og Audun har de siste dagene vært på en skikkelig lang og bratt berg og dalbane. Dere merker det sikkert på bloggen at jeg tar litt avstand når jeg ikke har det så bra og når jeg har det veldig bra så er jeg veldig inspirerende, oppdaterer ofte og er positiv. Jeg er så redd for at det skal bli en sutre-blogg. Så da synes jeg det er bedre at jeg bare trekker meg litt unna når det er på det verste, også heller fortelle dere det etterpå..

Vi er godt i gang med å flytte ut av leiligheten og samtidig skal vi finne ny leilighet å bo i - ellers er vi uteliggere fra første desember. Dette stresser oss veldig og i tillegg til dette kommer jo jul, julegaver, om vi skal reise eller bli i Norge, visninger, arrangementer, samarbeider, saken til Audun og andre prosjekter som er litt hemmelig akkurat nå. Kunne ønske jeg kunne fortelle dere alt med en gang nå som jeg er i gang med å være ordentlig ærlig, men noe er hemmelig. Jeg håper selvfølgelig at jeg snart kan fortelle det på bloggen. For midt oppi alt dette så er det et lyspunkt og noe jeg gleder meg veldig over.

Jeg vet at mange av dere tenker at vi har det så perfekt og at vi er superparet fra en annen verden, og ja, til dels er vi jo det. Jeg synes vi har det veldig bra og jeg er verdens lykkeligste jente 99 % av tiden - men vi krangler også! Og det har vi gjort de siste dagene. Vi hatt det morsomt, også plutselig begynner vi å krangle over noe så teit som hvor vi skal parkere eller hvilken visning vi skal ta aller først. Tror vi stresser oss opp og påvirker hverandre negativ. Synes det er viktig at dere får vite både oppturer og nedturer, sånn at ikke dere tror at dette er et forhold uten noen som helst uenigheter og krangler.

I dag var vi på visning på en leilighet utenfor byen og han som skulle selge leiligheten fortalte at når han og damen leitet etter bolig for mange år siden, så endte det opp med at det kun var han som flyttet inn. Jeg skjønner godt at midt oppi alt dette så er det lett å gi opp, men heldigvis er vi sterkere enn det. Vi kan si mye dritt til hverandre, som for eksempel det at vi ikke gidder mer, men vi bruker under 20 min på å bli venner igjen og det er deilig.

I kveld er vi hos svigers siden de er bortreist. Her er det TV og boblebad så vi har hatt en kjærestekveld og pleiet forholdet litt. Tror vi hadde godt av det. Vi skulle egentlig til Oslo i helgen fordi en av mine bestevenner fra studietiden har bursdagsfest i morgen, men vi har bestemt oss for å bli hjemme for å pakke og være litt fornuftig. Skal heldigvis til Oslo igjen i desember på julebord med de samme jentene, så vi får ta det igjen da ♥ Nå ber jeg for en kranglefri helg, haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer