Og sånn går no dagan

God lørdagskveld dere ♥ Nå ligger jeg og Audun strakt ut på sofaen og slapper av... I dag har det gått i ett. Vi skulle egentlig trene, slappe av og gå på kino men planene ble straks endret når kompisen til Audun ringte for å fortelle at om under to timer skulle han ha bursdagsfeiring for sønnen sin. Og det ville jo vi selvfølgelig være med på. Vi rakk trening før alt dette, også bakte vi to sett med muffins! Jeg elsker barnebursdager, det er kanskje en av de største barne minnene jeg har. Det er de fine bursdagsfeiringene mamma arrangerte for oss. Ungene fikk middag, kake, muffins og masse annet godt. Vi hadde danseleken, ordlek og diverse barneleker på gulvet. Tror de koste seg veldig, men shitt det tar på å ha 15 åtteåringer rundt seg i noen timer, haha :-)

I går hadde vi en kjempe sen middag for Audun var på farten hele dag. Jeg lagde meksikansk suppe til oss (pose suppe) og noen pizza toast. Et supert, billig og godt alternativ når man ikke orker å stå på kjøkkenet i flere timer.

Det er så deilig å være tilbake i Arendal! Jeg setter pris på hver dag jeg sover i min egen seng, hvem skulle tro at jeg ble lei av Oslo og hotellsenger? Vi har forresten begynt på en ny serie nå.. American Horror Story, jeg er ikke noe fan av skrekkfilmer for jeg blir veldig fort redd. Men denne synes jeg er veldig gøy og spennende. Noen mareritt i fremtiden kan jeg nok vente meg...

Det blir en episode nå også er det rett i seng. Vi har tent litt lys og skal kose oss før vi slukner.. I morgen håper jeg dagen går til sofaen og kanskje en kort liten treningsøkt. Vi var på trening i to timer i dag men følte ikke at vi presterte like bra som vi forventet. Om dere har lyst å følge dagene våre kan du legge meg til på snapchat; martalise :-) Shitt, dere har blitt mange innpå der! Så gøy! Tror jeg må arrangere en liten konkurranse for dere der inne snart!

Marta Alise

Liker

Kommentarer