og endelig var vi i desember igjen..

God morgen søtiser! Søte iser? Søt tiss? Haha :-) I hvertfall! Nå er vi på vei til Danmark for en skikkelig harryhandel! Veldig morsomt, for når jeg bodde i Oslo dro vi ofte til Sverige for å harryhandle, men nå som jeg bor litt under en time unna Kristiansand (hvor fergene går) så drar vi til Danmark! Mye kjekkere og billigere faktisk! Planen er å handle inn litt øl, mat og julegaver! Jeg er også helt avhengig av noen eye-gel greier som jeg putter under øynene mine når jeg står opp tidlig og har poser under øynene :-) Hva andre ting anbefaler dere å kjøpe?

Uansett, forrige uke var jeg sykt ensom.. Audun var nemlig på reise, til Kirgisistan, men endelig er vi gjenforent og det er godt! Ukens punkter:

________________________________________________________________________________________

ukens kjøp: Jeg liker ikke slike juleblomster egentlig. Men disse hvite med glitter, falt jeg helt for! Se så skjønne! Og litt glam med det glitteret da, haha :-)

ukens nedtur: At Audun har vært så lenge borte.. Han er flink da! Må prøve å støtte han 100 % i alt han gjør som er positivt og ordentlig.

ukens opptur: Det har vært mange oppturer selv om jeg har vært litt deppa! Vi har fått bilen vår, men jeg har enda til gode å teste den ut.. Også kom Audun hjem til meg. Vi har vært litt hos svigers også har vi fått leiligheten fin og klar til jul. Jeg har vasket og gjort veldig mye her hjemme. Var slitsomt men shitt så fint det ble! Må vise dere altså...

ukens hendelse: At Audun kom hjem! Åhh det var deilig å se han! Følte at de 5 dagene var 5 måneder.. Han ser kanskje litt alvorlig ut på bilde men vi skulle bare stille inn innstillinger, så han visste ikke at jeg tok bildet :-) Haha! Men han er jo så fin! Så måtte bare legge dette ut...

ukens tanke: Denne uken har jeg stresset veldig med at jeg vil få gjort så utrolig mye her på bloggen og på youtube før jul, men ser at jeg ikke kommer til å rekke alt. Kjipt men jeg skal gjøre mitt beste! Youtube-kanalen min har fått seg en liten oppgradering, eller facelift vil jeg faktisk kalle det! Abonnerer dere på meg der inne? Gjerne gjør det! Jeg skal virkelig skjerpe meg der inne og fra nå av skal jeg oppdatere med videoer mye oftere ;-)

ukens sang: Gjør meg en tjeneste å hør på den sangen nedenfor.. Noe finere får du ikke! Synes synd på de menneskene som går glipp av slikt kunstverk! Har også blitt helt dilla på alle de andre sangene hun har kommet ut med. Helt fantastiske tekster og musikk! Og for en stemme! Shitt! Ny favoritt artist!

Hva synes dere om min nye header? Den er bare midlertidig. Har så lyst på en litt julete-header.. Må tenke litt på hvordan jeg skal få det til! Forslag? :-)

Har laget et innlegg til senere i dag. Stikk gjerne innom igjen!

__________________________________________________________________________________________

Følg meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Ha en härlig dag! KRAMIS 😃
nouw.com/hannagothberg
E o R,
Hej!! Vi skulle uppskatta jättemycket om du ville gå in och läsa vår blogg! Vi skriver om vår vardag, mode och den SJUKA pressen vi ungdomar lever med. tack
emmaronjas.for.me
Ellis
,
så deilig med Danmarkstur og Audun-gjenforening!🇩🇰 Selv bor jeg i København, og her er det kjempefint med masse julemarkeder og pynt hengt opp i gater i alle bydeler💫🌲😍 veldig romantisk og hyggelig!
martaalise
martaalise,
Gjør du??? Så heldig! Jeg elsker Køben!! Var der før jul i fjor! <3
nouw.com/martaalise
Turid
,
Flott header for du kledde den jumpsuiten veldig godt. NYYYT Danmark.
martaalise
martaalise,
Takk takk! 😃
nouw.com/martaalise
Helene
,
Elsker Desember, gleder meg sååå mye til jul! det er så koselig <3
martaalise
martaalise,