off to Barcelona

Da var tiden kommet. Jeg skal videre. Jeg skal nordover. Jeg skal til Barcelona! Mange av dere har sikkert vært der og vet at det er en fantastisk by. Til dere som ikke har vært der; reis med en gang dere har sjansen! Det er en skikkelig flott storby med ALT! Shopping, strender, kultur ++++! Alt du trenger og vil ha, se og gjøre.

Så da har jeg pakket kofferten, vasket opp etter meg og låst døren. Har tatt taxi fra huset til Gandia en liten landsby 30 min fra Denia. Så har jeg tatt tog fra Gandia til Valencia, byttet togstasjon og kommet meg på nytt tog. Nå er jeg på vei med tog fra Valencia-Barcelona. Jeg kunne tatt fly også, men da måtte jeg ha stresset med å komme meg til Alicante som er én time unna med bil + at jeg måtte sjekket inn, tatt fly også kommet meg fra flyplassen i BCN og til sentrum. Nå bare sitter jeg her og ser på Trollz. Er godt med plass og film! Blir en tur på 3 t og 14 min. Litt kjedelig. Men men. Jeg får vel blogge litt da vettu.. Finne noe å gjøre så jeg ikke drukner i kjedsomhet. Kunne ønske jeg hadde Audun her. Han hadde underholdt meg :-) Hehe!

kjole og øredobber H&M, solbriller ukjent, veske her, sko her,

Disse bildene ble tatt i Valencia på fredag. Kunne ønske jeg klemmet og kysset mer på Audun enn det jeg har gjort, for akkurat nå gjør det veldig vondt. Vet det er leeenge til jeg ser han. Og jeg kunne ønske han ble med på alt jeg skal oppleve og se. Vi var jo i Barcelona én dag før cruiset i 2015 og da så vi ganske mye og hadde det veldig gøy. Jeg har selv vært der en del ganger med mamma og de. Beste byen! Men skulle gjerne opplevd den igjen med Audis <3

____________________________________________________________________________________

Vi blogges snart igjen!

Følg turen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Hei beste bloggeren. God tur.Følger med deg på din tur. Klem
Tove
,
Hei! Jeg skrev kommentar under blogginnlegget med den fine blå kjolen, link der er feil, kan du rette opp? Var så utrolig fin og bare må ha den😊 Ellers må jeg si du har en koselig blogg, god tur videre på reisen!
martaalise
martaalise,
Hei Tove ❤️ Beklager sent svar! Ja den er kjempe fin men den lyse er utsolgt! 👎🏼 Jeg har akkurat bestilt den mørke 😀👍🏼
nouw.com/martaalise
theresealvseike
theresealvseike,
Vakre vene, du må NYTE å være på tur uten mannfolk - alltid ledig på badet, og dorullen er aldri tom, just saying! 😉
nouw.com/theresealvseike
martaalise
martaalise,
haha 😋 du altså! Så morsom <3
nouw.com/martaalise