Nyttårsbordet vårt

Så ble det litt nyttårsforberedelser på oss likevel. Og et fint nyttårsbord... Denne gangen ble det ikke ferdig før på selve dagen. Jeg stod opp i dag og det første jeg tenkte på var at jeg ikke ville ha det så enkelt likevel. Men det ble billig! Jeg har pyntet med servietter, bordbrikker og godterihjerter fra Nille, store stjerner fra blomsterbutikken, alt glass fra Dr.Lykke, enkle fat og gullbestikk fra Søstrene Grene og gull lykter fra Skeidar. I love gold!

Vanligvis har vi store planer for nyttår men jeg føler på mange måter at nyttårssaften er oppskrytt. Man ender med å gå fra fest til fest for å ikke "gå glipp av noe" også står man i de heftigste køene for å så komme inn ett sted det er svett og stappet med folk. Men i år, går vi heller for en romantisk aften også får vi se om det blir noe bytur på oss.

Jeg fant en liten nyttårsgave til Audun i går. Det er egentlig noe jeg ville gi på julaften, men siden de var utsolgt til jul blir det heller gave til i kveld.

Serviettringene er faktisk øredobber jeg fikk til jul. Har ikke brukt de enda, men synes de passet godt på bordet. Haha. Navnebrikkene er bare et glitterpapir fra Søstrene Grene som jeg har klippet ut og skrevet på selv.

Audun var litt skeptisk til gullbestikk, men tror han synes det var stilig. I hvertfall i dag :-)

De fine lyktene er også fra Skeidar.

I dag har vi også rukket å kjøpe teppe til stuen og et sofabord. Sofabordet er utrolig stilig og Audun holder på å sette det sammen nå. Viser dere i morgen ♥


I kveld skal vi spise entrecote, søtpotetstappe, soppstuing og asparges med serranoskinke. Til dessert har jeg laget sjokolademousse også blir det sikkert ett par drinker og spretting av champagne før det bærer ut i A-town! Haha :-) Ønsker dere alle en fin feiring i kveld og godt nyttår. Klem fra meg og Audun.

Marta Alise

Liker

Kommentarer