nyttårs-innkjøp

Mitt første innlegg i 2017, ladies and gentlemen! Tenk at vi er i 2017! Helt utrolig! Gratulerer til alle oss som har klart oss så langt, haha :-)

Vi hadde en kongekveld i går, men den skal jeg ikke blogge om før senere. Det jeg gjerne vil vise dere er mine nye innkjøp. Disse kjøpte jeg på kosedagen sammen med mamma. Vi hadde en hel dag hvor jeg og mine to lillesøstre, Melisa og Mariela var med mamma på shopping og middag ute. Istedenfor å få så mange gaver under treet - så fikk vi litt penger for å kjøpe det vi ville! Sykt kjekt for da får man også kvalitetstid sammen. Og vi vet jo alle hvor glad og energisk jeg blir av å gå på kjøpesenter. Noen får energi og god følelse etter trening - jeg får det etter noen timer på shopping - haha :-)

i. love. shopping.

Det som var litt deilig var salget! Fikk så mye fint for en slikk og ingenting. Vanligvis liker jeg ikke salg, men romjulssalg var en hit! Det jeg ønsket meg aller mest var helt sort bestikk. Synes det er så elegant og stilfullt! Audun syntes ikke noe om det, men han har enda ikke sett hvordan jeg skal style det.

Det jeg kjøpte mest av, var selvfølgelig klær og da er denne genseren en favoritt! Så deilig og myk. Den kjøpte jeg på H&M og den gleder jeg meg til å gå med fremover. Jeg har også sykt lite topper hjemme, så jeg kjøpte to helt like topper på H&M! De var forskjellig farge da, og kostet 75 kr! :-) Jeg kjøpte også et blonde skjørt, en glitrende topp og noen smykkehengere. Walk in closet skal få seg en liten oppdatering når jeg kommer hjem. Can't wait!

Nå skal jeg redigere bilder fra i går slik at jeg kan vise dere :-) Hvordan feiret dere det nye året i går? :-)

________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Amaliepkv
Amaliepkv,
Så masse fint du har kjøpt!
nouw.com/amaliepkv
martaalise
martaalise,
51sundays
51sundays,
Så mye fint. Og en helt annen ting - så fine navn dere alle har 😊
Jeg liker å shoppe hvis jeg kan gå helt alene. Har kjempelyst å dra på shoppingtur til London helt for meg selv en gang... Haha... Jeg er kanskje litt sær... 😋
Godt nytt år 😊
nouw.com/51sundays
martaalise
martaalise,
Takk 😃 så snilt sagt <3
nouw.com/martaalise
Little sunshine
,
Ja dere har nydelige navn. Fortell gjerne mer om din familie på bloggen. Er dere nærme i alder?
martaalise
martaalise,
Det skal jeg gjøre 😃 vi har 3 år mellom hverandre <3
nouw.com/martaalise
Turid
,
Mye lekkert her:)
martaalise
martaalise,
Takk Turid <3
nouw.com/martaalise
helene
,
Så utrolig mye fint! 😊 jeg feiret det nye året i polen, det var veldig morro! 😊