nytt til garderoben

Hei bloggen :-) Akkurat nå har jeg lagt å solt meg litt, fått i meg deilig frokost og hørt på musikk. Jeg begynner å bli ganske brun, så nå føler jeg meg et hakket freshere enn når vi kom hit. Det er alltid noen som sier at jeg er så brun om vinteren, men det er bare fordi jeg blir sammenlignet med de som er ordentlig hvite. Jeg blir jo bleik jeg også, i forhold til meg selv. Men når venninner som er helt lyse drar frem armen sin, så er det klart at jeg ser "brun" ut i forhold. Men nå kan jeg ikke si at jeg er vinterbleik lenger, woho :-) Det gjør jo så mye å få litt farge. Føler alt blir mye finere, også trenger man MYE mindre sminke om kveldene.

Men, det jeg egentlig skulle inn her å blogge om var vesken jeg har kjøpt meg her nede. Ikke noe luksusveske, men den er så fin! Falt for den med en gang jeg kom inn i butikken her i Denia. Måtte ha den! Jeg er ikke så flink til å kjøpe blåe klær, men det er jo utrolig fint til sommeren.

- shopping in Spain -

Men, nå har jeg fått nok pause av solen. Jeg må ut igjen. Veldig greit med bloggen, for den påminner meg om at jeg må inn en liten time. Det kan bli for mye sol også - selv for meg! Men jeg er superglad for at vi har vært så heldig med været. Det var storm her for litt siden og nå er det full sommer - akkurat den uken vi er her! Perfecto! :-)

I kveld skal jeg legge ut en kjempegod oppskrift til dere. Det er tross alt onsdag! En veldig lett og sunn kveldskos som dere kan lage på 1,2,3!

________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer