Nytt kapittel

Da er vi offisielt flyttet inn.

Åh herregud for en sykt deilig følelse. I kveld skal vi overnatte i den nye leiligheten for første gang. Jeg og Audun har akkurat fikset ferdig sengen, så nå er det endelig klart her. Vi begynte innflyttingen på tirsdag men vi har ikke fått seng før i dag. Lykkelig! Det er kaos her enda, men i hvertfall beboelig.

Det er myeeee igjen. Vi mangler det viktigste som sofa, hyller, sofabord, tv, spisebord.. Men vi tar en ting av gangen. Allerede i morgen skal vi fikse sofa, for stuen vår ser slik ut;

Vi fikk så utrolig mye fint interiør-pynte-ting til jul og jeg har så lyst til å gjøre det fint her. Men vanskelig når vi ikke har noe å sette det på, haha :-) Kjøkkenet er det eneste rommet som er 100 % ferdig. Der har vi alt av utstyr, spisebord-bar og to barstoler. Men det ser ikke ut for vi bruker hele baren til å stable alt.

Eneste stedet jeg kan pynte er på vinduskarmene og de begynner å bli stappfulle....

Det er så utrolig rart å tenke på.. For litt over en mnd siden tenkte vi ikke at dette var mulig og at det beste var å flytte og komme oss vekk. Thailand var planen.. Vi hadde bestilt flybilletter og reservert en leilighet i Pattaya. Nå er jeg så glad for at vi var litt fornuftige og valgte å bli her i "kjedelig lille Norge". En reise kan vi alltids ta igjen, men mulighet for å få denne leiligheten var nå eller aldri. Og med den Thailandsturen så hadde vi bare fremskjøvet problemet rundt bosituasjon. Thailand eller et annet varmt land kan vi alltids ta igjen. Det eneste jeg bekymrer meg for nå er at vi skal bli skikkelig forelsket i dette stedet og leiligheten også skal Audun inn i fengsel og forlate meg her... Håper vi i hvertfall har 2016 sammen, men jeg tviler..

Har dere forresten sett reklamen av neste sesong av Insider på kanal MAX? Audun er jo som dere vet med, og det er så gøy å se de få sekundene av reklamen der han er, haha. Vi har begge to sett episoden men gleder oss likevel til det kommer på TV. Når jeg får dato skriver jeg det her inne. I mellomtiden kan dere søke opp Insider på facebook også se reklamesnutten, for jeg klarte ikke å laste den opp her.

Marta Alise

Liker

Kommentarer