nytt i skapet

Herregud som jeg har utsatt å vise dere nyeste i garderoben. Jeg fikk jo dette for uker siden.. Wooops! Litt treig kan man si.. Eller bare sykt dårlig til å prioritere.

Jeg legger merke til at jeg er veldig flink til å velge ut underdeler som skjørt, shorts og bukser.. Mens topper er jeg kjempedårlig på! Denne gangen fikk jeg en del dongeriklær. Jakke, shorts og skjørt. Dongeriskjørtet har jeg vist dere så mye i det siste, så det tok jeg ikke med i dette innlegget. Men jeg har gått så mye med det! Det er superfint! En annen favoritt er dongerijakken. Den er så stilig, men enkel. Har leitet etter sånn, men er alltid noe mønster og rare ting på alle jakkene jeg har funnet. Så jeg ble så glad når jeg fikk denne. Passer til alt! Her er andre ting jeg ikke har vist dere enda;

bukse Lindex, Topp her

øredobber H&M

dongerishorts her

Endelig fant jeg en shorts som er strech i! Hater når shortsen er så stram at lårene tyter utenfor. Haha. Men denne er så god og behagelig! Et must i garderoben :-)

bluse//Floyd

Denne blusen gikk jeg med på lørdag, så dere har sett den før, men ville ta den med igjen. Nå er egentlig planen å stelle seg og komme seg på stranden med en venninne, men været ser litt ustabilt ut? Trodde det skulle være full sol nå? Heldigvis er dagen ung, så vi har god tid :-)

Hva skal dere finne på? Har alle ferie nå?

Marta Alise

Liker

Kommentarer