nytt i garderoben

annonselinker

Endelig skal jeg vise dere nyhetene jeg fikk tidligere i uken. Så mye fint <3 Det var ikke bare bare å ta bilder alene. Jeg må ha stativ og satse på at det blir bra, haha.. Merker jeg savner Audun ekstra mye på sånne dager. Er mer avhengig av han enn det jeg innrømmer av og til ;-)

pologenser her

En supermyk og god genser i mørkeblått. Elsker høyhalset <3 Vanligvis går jeg ikke med mørke klær med mindre det er noe veldig spesielt stoff eller mønster på, men deilig å ha en mørk genser nå om vinteren. Den finnes i 4 forskjellige farger og koster kun 200 kr nå :-)

trenchcoat her

En ny trenchcoat. Den har så kule detaljer. Min favoritt er ermene med knyting. Så stilig til våren <3

løpesko her

Jeg har endelig fått nye løpesko! Jeg løper jo en del og har hatt behov for litt mer demping. Får og mer motivasjon av noe nytt til treningen <3

bluse her

Denne blusen er så nydelig og annerledes enn alt annet jeg har. Den har knyting i livet, store armer og dyp utringning. Elsker den! En skikkelig topp som passer til våren. Så nå må snøen gå bort og varmen komme :-( Den er på 30 % i dag og finnes i en annen farge óg!

tskjorte her

Denne har jeg siklet på så lenge! Så kul topp med øyenvipper <3 Kan tenke meg at den blir perfekt med en skinnjakke og sorte bukser :-)

bordlampe her, lyspære her

Det eneste pulten min manglet var en liten bordlampe. Jeg synes de nye bordlampene uten skjerm er så stilig! så da fikk en av de ble mine <3 Og det ble selvsagt i marmor, som den marmor elskeren jeg er.. Haha!

off shoulder genser her

Jeg har eid denne genseren har jeg nå eid i 5 dager, og den har jeg gått med 4 av de dagene. Bare eeeeelsker den! Har en elsk på off shoulder <3

gullramme her, gullramme liten her, poster catwalk her, poster kjole her,

Også tilslutt må jeg vise dere de fine plakatene jeg har fått. Jeg hadde et stoooort speil her før, men det har jeg nå stående slik dere ser på bilde med kåpen. Veldig fornøyd med alt <3 Er ikke helt ferdig med veggen, men dere skal få en bedre titt til uken!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Auroraraaken
Auroraraaken,

Så mye fint! <3

nouw.com/auroraraaken
martaalise
martaalise,
lotte
,

hvor er den blå genseren fra?

martaalise
martaalise,
Linken finner du under bildet om du oppdaterer siden <3 😃 Den forsvant av en eller annen grunn. Men lagt inn nå 😉
nouw.com/martaalise
Malin
,

Hvilken størrelse har du i den blå gensetren? Hvordan er den i størrelsen?

martaalise
martaalise,
38/40 har jeg 😊 Den er stor i str! <3
nouw.com/martaalise
Sarah
,

Så masse fint! Lurte på om du tjener nok på bloggen til å leve av? Eller har du en annen jobb/inntekt også? <3 Liker veldig godt bloggen din!

martaalise
martaalise,
ja ❤️ bloggen går veldig opp og ned. men jeg klarer meg 😀 tusen takk for det Sarah ❤️❤️ gjør meg så glad for at du sier det!
nouw.com/martaalise
Elin
,

Så fine ting 😊 De rammene med gullkant, er de like fine i virkeligheten som på bildet? Tenker å kjøpe samme selv 😊

martaalise
martaalise,
Yeahs <33veldig fornøyd med dem!
nouw.com/martaalise