Nytt i garderoben

(innlegget inneholder adlinks)

semsket bootz her, veske her

Har dere hatt en fin helg? Jeg må si jeg elsker slike helger som det vi har hatt. Mye trening, late timer på sofaen, god mat, fint vær og masse kyssing :-) Haha. Noe jeg også har gledet meg over er de nye klærne mine. Jeg glemmer alltid å ta bilder av nytt jeg har fått inn, så nå husket jeg det endelig :-)

Jeg velger alltid ut klær ut i fra sesong og det jeg tror kommer til å bli fint til kommende årstid. Akkurat nå er det jo vinter, men jeg liker å tro at våren er rett rundt hjørne og for meg betyr det; lyse pasteller, beige og striper!

stripete skjorte her, burgunderrød skjorte her

Jeg har så mangel på overdeler! Så denne gangen bestilte jeg kun det. Har nok av skjørt og bukser i alle farger og former. Gleder meg så utrolig mye til det blir litt mildere ute slik at jeg kan gå med pasteller! De mørke skjortene synes jeg at jeg kan gå med allerede nå.

rosa og blå skjorte her, stripete blå genser her

lyserosa clutch her

topp med glitter her

Nå skal jeg klippe håret mitt og det skal jeg selvfølgelig fikse selv :-) Husker dere at jeg klippet meg på direkten på facebook i høst? Jeg kommer ikke til å gjøre det denne gangen men jeg skal ta bilder slik at dere kan gjøre det samme om dere vil. Vi blogges snart igjen! Håper dere har en superstart på uken :-)

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Veronicabt
Veronicabt,
Så sykt fine klær! Kos deg masse denne uken 😊
nouw.com/veronicabt
martaalise
martaalise,
Takk <3 du og!
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Så mye flott! Skal nok klikke noe av dette hjem i posten selv 😊
nouw.com/irenekeser
Helene
,
Kunne virkelig hatt den stripete shorta! Den var dødsfin😍 Elsker å gå med shorte, men har shoppestop til mars😂
martaalise
martaalise,
wow så flink du er!! Hvordan klarer du det?
nouw.com/martaalise