nytt i garderoben

treningstopp her

Er ikke lett å ta bilder når det er så dårlig vær ute, for alt blir så mørkt - men jeg har prøvd :-) Dere ser i hvertfall hvordan tingene er selv om ikke det er topp kvalitet!

bikini overdel her, bikinitruse her

Denne type bikini har jeg ønsket meg hele livet. Husker jeg hadde en lignende når jeg var yngre men ingen så fin som denne. Heklet bikini er jo råsexy! Jeg elsker det og nå er den endelig min. Om noen vil ha lik så må dere slå til nå. Den er på 30 %! En dyr bikini, men superfin!

baderomsmatte her, neglelakk her

Denne gangen bestilte jeg kun én ting til hjemmet og det var denne flotte baderomsmatten. Den er i samme stil som den jeg har på stuen og på kjøkkenet. Utrolig stilig og mykt :-)

bikini overdel her, bikinitruse her

Også har vi denne fine bikinien fra Ashley Graham. Jeg elsker jo den damen og alt hun produserer og nå har jeg endelig én av de tingene hennes! Og flere skal det bli - for den satt som støpt og var enda finere i virkeligheten. Jeg ble så overrasket og glad :-)

foundation her

Dette var kanskje det kjedeligste kjøpet, men må likevel tipse dere! Denne har jeg brukt i årevis. Den er så bra! Den dekker bra og er veldig lett samtidig! Smelter inn i huden på 1-2-3! Dessuten er den billig og man får mye for pengene :-)

morgenkåpe her

Denne viste jeg dere i går, men måtte bare ta den med her også - den er jo rålekker!

Topp her

Denne toppen ligner litt på andre jeg har, men jeg har ingen med knyting rundt halsen. Den er utrolig søt og deilig å ha på seg :-) Finnes i sort også! Tror jeg blir å kjøpe den til høsten for fasongen på toppen var veldig fin :-)

________________________________________________________________________________

Sånn! Da har jeg visst dere nesten alt. Det jeg ikke har vist dere er to par sko til Audun. Kan sikkert ta bilder av de også om det er interessant! Men hvilken av disse var deres favoritt? :-)

Marta Alise

Liker