nytt i garderoben - juni

Hei dere :-) I dag ble jeg faktisk så glad når jeg så ut av vinduet! Regn! YES! Så deilig! Nå kan jeg være inne uten å få dårlig samvittighet, haha :-) Snakk om luksusproblemer. Er fint og deilig igjen i morgen da, så i dag er det en liten pause fra solen. Tror både huden min, leiligheten og bloggen er glad for det. På den måten får jeg gjort masse med bloggen, vasket og ryddet også slappet av. Har lyst til å begynne å se på en ny serie på Netflix i dag. Har dere sett "Girlboss"? :-)

Her er forresten alle klærne jeg fikk i går. Fikk en del til Audun som jeg hadde bestilt, men får se hva jeg gjør med det. Håper jeg får gi det når jeg kommer på besøk. Tanken var jo at jeg skulle gi det til han før han dro inn, men så ble alt så forsinket.. Jaja. Her er i hvertfall mine favoritter;

my favorites this month...

Jeg elsker hvite negler på hender og tær om sommeren! Er så knallfint! Føtter må være stelt nå! Sommertær <3
Denne hvite kjolen er helt lik den jeg har i gul som jeg har vist på bloggen før. Bestilte både denne hvite og den lyseblå, så nå har jeg alle tre :-) Elsker snittet og synes formen er så flatterende. Jeg er jo en sucker for "off shoulder" også.. Det har jeg alltid vært :-)
Denne lysslyngen tok jeg med i bestillingen fordi Therese har en slik en utenfor og det er så koselig! Så denne skal jeg feste på den lille balkongen vår. Utrolig fin og stilig!
Her er kjolen i lyseblå som er lik som de andre. Ser dere sitronene? Så utrolig fin! Elsker denne spesielt, men den hvite er også fin! Skal bli brukt mye i sommer. Den gule jeg fikk for over en mnd siden har jeg jo brukt så mye allerede! Man har liksom alltid noe å gå med på varme sommerdager eller når man skal ut å spise i byen :-)

Nå skal jeg lage meg litt lunch også svare på kommentarer :-) Sender dere klemmer <3

_____________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
så mye fint <3
nouw.com/kristinw
martaalise
martaalise,
Thomas Frydenberg,
Kult med de sitronene. Virkelig noen lekre antrekk du viser frem her.
thomasfrydenberg.blogg.no
Marte
,
Fine kjoler! Hvilken størrelse bruker du i de? 😊
martaalise
martaalise,
Bruker 44 😀
nouw.com/martaalise
Jeanette
,
Hvordan er flamenco tskjorte i str? Ser så fin ut!!
martaalise
martaalise,
Den er normal ❤️
nouw.com/martaalise
Victoria,
Veldig mye fint her! 😊
viccctoria.blogg.no/