nytt hjerte

Ny uke! Woho :-) Våknet av et jævla mareritt i dag også.. Hadde kjærlighetssorg i én time før jeg sovnet igjen og når jeg stod opp følte jeg meg mye bedre. Konkluderte meg at jeg trenger ett nytt hjerte. Mitt er så vondt.. Jeg er så lei av å våkne i tårer. Jeg er så lei av å ha vondt. Men men. Håper jeg kan le av dette når jeg er 80.

Denne uken har jeg mye å glede meg til og det største høydepunktet er New York! Så sykt at jeg endelig skal få besøkt den byen. Føler alle har vært der. Til og med mine to lillesøstre har vært der! Så på onsdag setter jeg og mamma oss på flyet mot statene og da får jeg hele 5 dager med mamma for meg selv :-) Det er jo en liten drøm å være enebarn av og til, når man er vokst opp med søsken. Haha.

jeg har på meg;

Andre ting jeg skal gjøre denne uken er; pakke, blogge meg i hjel, vise dere det som er nytt i garderoben og komme meg til Oslo. Flyet går fra Oslo og siden Audun skal til Island med guttene på torsdag, så reiser vi inn sammen noen dager før :-) Passer bra!

Nå skal jeg ned å kjøpe noen komfortable sko som jeg kan traske i, i NY :-) Om dere har noen tips, må dere sende meg en snap; martalise

________________________________________________________

Vi blogges senere :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Chatrine,
Du må kose deg kjempe masse i New York 😃 ^^
poesijenta.blogg.no
martaalise
martaalise,
I will ❤️
nouw.com/martaalise
Ellen
,
Ååååå hva ER det som har skjedd / skjer?? DET ER så irriterende å være fast bloggleser og at du skriver om det, men ikke forteller hva som har skjedd? Ikke noe sånn, men vi som følger deg og støtter deg ved å lese bloggen din fortjener faktisk å få vite hva du skriver om når du velger å skrive om det slik du gjør. Er så lei av å føle at vi som blogglesere bare får vite a men ikke b. Vi har fulgt deg og audun hele veien..
krist.in,
så fint antrekk <3
krist.in
martaalise
martaalise,
Tusen takk for det Kristin!
nouw.com/martaalise
Katrine
,
Håper det går bra med deg og Audun! Må si jeg er super misunnelig på den New York turen altså, men håper du får det fint og koser deg! Gleder meg til blogginnlegg fra statene 😊
martaalise
martaalise,
Jeg og ❤️❤️❤️ Tusen tusen takk Katrine!
nouw.com/martaalise
Charlotte
,
Enig med Ellen her,ganske irriterende,tydeligvis veldig alvorlig men ikke utroskap men tillitsbrudd! Først ille,så greit,så ille igjen å sånn fottsetter det! Plutselig sint på audun så blid så skuffa igjen,blir litt vel fjortis nå! Pågått lenge! Ingen vet noe som helst så vet ikke hva man skal skrive,støtte eller noe. Men for all del,hennes blogg så hun som bestemmer.
Ellen
,
Ja og ofte føler jeg at Audun er ganske mer "moden" og fornuftig, så er d egentlig å gale det som har skjedd? Har han snakket med en annen jente som han har knyttet et emosjonelt bånd til? Jeg støtter deg Marta i sorg og glede, men enten så burde du dele med oss eller bare la vær å nevne det..
Trine
,
Nettroll! Æsj! Noen sier de er lei seg, også skriver dere slike kommentarer. Stakkars de rundt dere. Mer moden enn Marta? Ja, så forferdelig det hadde vært. Nå må dere huske på at han er 11 år eldre. Men likevel synes jeg ikke det er riktig å si. Vi vet ikke oppførselen hans hjemme og han har tross alt gjort Marta så lei seg at hun har blogget om det. Det har hun ikke gjort før. Hadde dette vært 14 gang hun hadde delt en krangel, så kunne man kanskje trekke konklusjoner om at hun var litt fjortis og kanskje umoden. Men skam dere! Når noen har det vondt, så må man støtte, ikke det motsatte. Marta, jeg er her for deg. Har skrevet Mail til deg! Du velger selv hva du vil dele! Klem
Ellen
,
Det må vel være lov å si ifra som fast leser at det er irriterende når man bare får tildelt halv - historier?
martaalise
martaalise,
Så dumt at dere føler det sånn jenter. Dessverre så er det sånn at det går veldig opp og ned når man har blitt såret. Og det er vel opp til meg hva jeg vil dele og ikke. Nevne litt eller alt. Om jeg skal la være å dele noe som helst som er negativt, så blir det jo en veldig falsk blogg - og de finnes det nok av - om det er det, dere vil lese.
nouw.com/martaalise
Victoria,
Jeg håper virkelig dere har det fint! Det er jo ikke opp til andre, enn deg selv - hva du ønsker å dele. Så lenge det er greit for deg, så burde også andre respektere det. Men, alltid må noen kommentere slike ting. Jeg misunner deg masse med turen, hehe! Men, du fortjener virkelig den turen og kose deg! Kjempe flott antrekk du har på deg! Digger stilen din 😊
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,
Takk søte deg! du er så skjønn Victoria!
nouw.com/martaalise