nytt hjerte

Ny uke! Woho :-) Våknet av et jævla mareritt i dag også.. Hadde kjærlighetssorg i én time før jeg sovnet igjen og når jeg stod opp følte jeg meg mye bedre. Konkluderte meg at jeg trenger ett nytt hjerte. Mitt er så vondt.. Jeg er så lei av å våkne i tårer. Jeg er så lei av å ha vondt. Men men. Håper jeg kan le av dette når jeg er 80.

Denne uken har jeg mye å glede meg til og det største høydepunktet er New York! Så sykt at jeg endelig skal få besøkt den byen. Føler alle har vært der. Til og med mine to lillesøstre har vært der! Så på onsdag setter jeg og mamma oss på flyet mot statene og da får jeg hele 5 dager med mamma for meg selv :-) Det er jo en liten drøm å være enebarn av og til, når man er vokst opp med søsken. Haha.

jeg har på meg;

Andre ting jeg skal gjøre denne uken er; pakke, blogge meg i hjel, vise dere det som er nytt i garderoben og komme meg til Oslo. Flyet går fra Oslo og siden Audun skal til Island med guttene på torsdag, så reiser vi inn sammen noen dager før :-) Passer bra!

Nå skal jeg ned å kjøpe noen komfortable sko som jeg kan traske i, i NY :-) Om dere har noen tips, må dere sende meg en snap; martalise

________________________________________________________

Vi blogges senere :-)

Marta Alise

Liker