Nyeste innkjøp

Vårt nyeste innkjøp er denne hvite hyllen på bildene! Veggen den henger på har bare vært et eneste stor rot siden vi flyttet inn og vi har virkelig lett etter å ha noe der. Så nå er vi skikkelig fornøyd! Er den ikke fin? :-)

Var ikke lett å skulle finne noe som passet der, for det er rett med døråpningen og det hadde ikke passet å ha noe som stakk ut. Alt vi så etter på som vi kunne tenke oss var for bredt. Men nå dere, nå er vi tilfreds! I går pyntet jeg den også, litt budda, telys og litt alkohol er bra :-)

Akkurat nå ser vi på Frikjent og venter på en pizza som står i ovnen. Blir en kjapp middag i dag for vi skal på show klokken 1700! Gleder meg sånn! Kribler i magen. Jeg elsker å dra på slike ting. Ellers har vi trent i dag og kost oss på sofaen. På meg ble det 55 min yoga og for Audun ble det én time svømming. Vi har jo en svømmehall rett bortenfor oss, så vi burde bli flinkere til å besøke den - eller jeg burde bli flinkere. Audun står på! Jeg er blitt så forelsket i å trene på matten så det må gå over litt før jeg trener noe annet. Nå er jeg på dag 6 i min andre challenge og den er litt hardere for øktene er lenger uten pause.

Ble bare en liten kjapp oppdatering nå, men jeg stikker innom igjen i kveld! Blir en rolig kveld på oss i dag. I morgen skal vi til svigers og allerede på onsdag skal vi til Bergen! Tenk at det kun er én uke til julaften idag! Wow! Tiden altså.. Kan den roe litt nå.. Har forresten kommet halvveis med gavene nå! Føles godt... Hva med dere?

____________________________________________________________________________________________

Følg dagene mine på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Pernille
,
Du har en utrolig fin stil Marta. Mer interiør. ⭐️⭐️⭐️
Helene
,
Så utrolig fint!! Du er så flink til å lage det koselig hjemme 😊