nye innkjøp

Da er jeg klar for Tvedestrand! Jeg skal se show sammen med Therese, stand up! Hun skal ikke på scenen i dag, så da får jeg noen å sitte med, haha :-)

I dag har det virkelig gått i ett her hjemme! Stod opp tidlig for å rekke alt, men har ikke kommet helt i boks. Har likevel fått gjort veldig mye! Har raidet hele badet og kjøkkenet, kastet det som ikke blir brukt, vasket ned alle hyller og produkter og satt det på plass igjen. Badet er skinnende rent! Kjøkkenet også, men mangler å vaske gulvet. Har også lagt esker med høstklær og ting vi ikke bruker ned i boden. Så nå er leiligheten nesten plettfri og fin. Soverommet vårt er også veldig fint. Hadde vasket fra før av, så i dag har jeg ryddet og brettet alle klærne. Fjooo! Eneste jeg mangler nå er å rydde og vaske stuen og gangen. Sykt deilig! Da er jeg ferdig med alle rommene i leiligheten. Det var en av målene jeg satt meg når Audun dro inn.. Og tenk, jeg er ferdig før det har gått 3 uker! Utrolig deilig. Tar siste rest i morgen før jentene kommer og da kan selv dronningen komme på besøk ;-) Haha!

Men nå tenkte jeg å vise dere det nye jeg har kjøpt og fått siste uken. Ukens kjøp med andre ord :-) Jeg fikk så mange gavekort til bursdagen, og i fare for at de skal utløpe, så prøver jeg å bruke de med en gang, haha! Neida, det er alltid noe fint i butikkene, så er ikke noe problem for meg å finne ting. Jeg kjøpte også ting jeg trengte.. Men min favoritt er denne kjolen over. Den er fra H&M og kostet 399 ,-! Helt nydelig stoff! Elsket den med en gang jeg så den! Måtte ha den!

På Sørlandsparken har det kommet en ny butikk som heter Normal. Jeg pleide alltid å gå i den butikken i Danmark for å kjøpe alt mulig ting til kjøkkenet og badet. De har all slags produkter og masse å velge mellom! Men nå er den kommet hit! 25 min unna meg! Så gøy! Min favoritt fra denne butikken er de "gel"-greiene under øynene. De ligger i kjøleskapet også bruker jeg de på morgener der jeg er ekstra trøtt. De strammer og våkner meg opp. Elsker de! Virkelig til å anbefale!

hvite sandaletter her

Disse skoene er så gode på foten! De er stødige og lette på foten! Fra nå av skal jeg kun ha høyhælte sko med tjukk hæl. Også er de rålekre også! Skal ha de i brunt også :-)

kvisepresser her

Denne ser kanskje litt rar ut? Haha. Det er en kvisepresser faktisk. Den presser ut kviser uten å skade huden. Og ja, jeg har testet den! Utrolig bra og kan virkelig anbefales! Den klemmer de ut lett som bare det. Til og med de inngrodde. Dagens ekle, men nyttige fakta.

Vi var innom IKEA på onsdag og da kjøpte jeg litt kjedelige ting jeg trengte + to fine puter i mørkeblått. Det er fløyel og de er så stilige! Kanskje jeg skal kjøre mørkeblått og grått til høsten? Eller jeg kan bruke de innpå soverommet.. Jeg får se!

sommerkjole her

Denne kjolen har jeg fått spørsmål om hver gang jeg har hatt den på meg på snapchat. Har egentlig vist den til dere før, men legger den ut igjen. Den er veldig deilig nå om sommeren. Lett og luftig! Også er den fin til både hverdags og grillfest ;-)

____________________________________________________________

Nå blir jeg hentet! Vi blogges senere i dag! Sender dere klemmer :-) Følg meg gjerne på snapchat: martalise


(innlegget inneholder annonselinker)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Di va jo fina da, kos deg i Tvedestrand 😊
nouw.com/frulea
Anne-Marthe
,
Hei Marta! Det var så stas å møte på deg i Kilsund!!😻 Du er flott!
martaalise
martaalise,
haha ja! Var kjempe gøy å treffe på dere i går!!! Har lagt ut bilde nå <3
nouw.com/martaalise
Margit
,
Hei, Marta! Dersom du har et samarbeid med Ellos og viser til lenker hos dem, så skal vel slike innlegg merkes med annonse/ reklame?
martaalise
martaalise,
Åh jo! Glemmer meg! Fikset nå 😉
nouw.com/martaalise