ny vinterjakke!

 parkas her

Halloen dere! Håper dere nyter romjulen like mye som meg <3 Dette er virkelig den mest magiske tiden i året. Eneste jeg mangler er Audun! I morgen skal han ringe, tror jeg! Så jeg gleder meg skikkelig mye. I dag fikk han besøk av familien sin heldigvis, og neste uke kommer jeg <3 Gleder meg til å se han!

I dag har vi vært ute å shoppet med mamma. Vi tok en liten bytterunde på julegaver. Jeg byttet kun én pysjamas, for jeg var ganske fornøyd med resten. Pysjamasen ble til et skjørt, en veske og et skjerf. Man må jo elske romjulssalg!!! Så fornøyd <3 Skal vise dere senere :-)

Ellers har jeg fått meg en ny vinterjakke jeg ikke har vist dere. Den er så deilig og fin <3 Jeg har mange jakker i samlingen, men savnet en jakke jeg kan bruke til turer og til hverdags. En jakke jeg ikke er alt for redd for. Denne hadde passet til ski óg! De fleste jakker som henger i mitt skap er kåper og småjakker som ikke er varme nok til vinteren.

De hadde jakken i andre farger også, men jeg falt for olivengrønn <3 Og jeg ble ganske overrasket over pelsen. Den er ikke ekte, men den var mye kraftigere og finere enn jeg tenkte. Så glad for å ha den i vintersamlingen min. Glemmer ofte at vi faktisk har tre måneder til med vintersesong før jeg kan tenke på å gå med lettere klær. Jakken er satt ned med 30 % om dere vil ha lik <3 - parkas her -

Nå har vi spist taco og spilt to spill. Vi spilte Cluedo og Trivial Pursuit. Ble ingen seier på meg i dag. Taperen! Men jeg er for sliten til å bry meg. Hadde Audun vært her, hadde jeg hatt konkurranseinstinktet mitt med meg. Haha..

I morgen er første dag uten plan! Skal prøve å få trent litt, siden jeg hadde fri i dag også blogge masse! Så håper dere stikker innom <3

juleklemmer til dere <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hei
,
når skal vi få se hva du fikk til jul? fin jakke!
Tinaask
Tinaask,
Så fin den jakken var 😃
nouw.com/tinaask