ny veske

- my new baby -

God kveld dere! Hva har dere gjort i dag? Jeg og Audun har hatt en skikkelig lat dag. Vi hadde tre ting vi skulle få unnagjort, men vi har bare fått gjort én av de og det er å henge opp lampe på soverommet. Nå har vi kun én lampe igjen og det er den fine lysekronen som vi fikk til jul og den skal opp i walk in closet. Gleder meg til å få skikkelig fint lys der inne og det er så deilig å få vekk de "kuplene" som er så stygge! Jeg hater de! Så gamle og billige. Passer ikke inn her i det hele tatt. Men nå har vi bare én igjen og den blir fikset i morgen. Må også kjøpe gave til svigerfar som fyller år til helgen og svare på mail. Men det får vi ta i morgen :-)

Til middag hadde vi syk god wok! Gleder meg til å legge ut oppskrift til dere. Nå skal vi i gang med yoga og jeg tror Audun skal en liten tur ned på treningssenter før det blir for sent også. Men jeg ville gjerne vise dere min nye, fine veske som jeg fikk rett før jul. Den kan dere finne her. (adlinks)

Har helt glemt å vise dere den her inne, men siden så mange har spurt om den på snapchat så tenkte jeg å vise den i eget innlegg. Så fin! Mest av alt liker jeg at den er mørk men samtidig ikke sort slik som alle de andre veskene jeg ellers bruker på denne tiden av året :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Den var kjempefin!!😊